Vlieg voordelig naar Goiania

Vliegtickets Goiânia

Goiânia is de hoofdstad van de Braziliaanse deelstaat Goiás. De stad is aan de ene kant heel druk (er wonen meer dan 1,2 miljoen mensen), maar heeft ook genoeg plekken om te relaxen. Er zijn veel rustige, groene parken waar je even kan ontsnappen aan de drukte van de dag.

Natuur & wildlife

Maar liefst één derde van Goiânia bestaat uit parken en tuinen. De Chico Mendes Botanische Tuin is erg populair vanwege de prachtige orchideeën. Of bezoek het Bosque dos Buritis, een gebied met veel palmbomen. Hier zie je het beroemde ‘Monument van de Wereldvrede’ van de Braziliaanse beeldhouwer Siron Franco.

Op het gebied van natuur en wildlife heeft de stad nog vele andere attracties. Zo kan je in het Mutirama Park niet alleen lekker wandelen, maar ook een planetarium bezoeken. Een ander leuk uitstapje met de familie is de dierentuin van Goiânia.

Vliegen naar Goiânia

Wil je een goedkoop vliegticket naar Goiânia boeken? Dan heb je geluk, want met behulp van onze zoekmachine vind je razendsnel de beste tarieven van alle maatschappijen die naar deze stad vliegen. Je kan zelfs online tickets kopen. Je hoeft dus niet langer een reisbureau bij jou in de buurt te bezoeken om een vlucht naar Goiânia te reserveren.

Bezienswaardigheden

Wil je meer weten over het traditionele leven van de oorspronkelijke bewoners, de indianen? Loop dan eens binnen bij het Antropologisch Museum. Vanuit Goiânia kan je ook gemakkelijk uitstapjes maken naar bekende toeristische attracties in de omgeving. Zo ligt de hoofdstad van het land, Brasilia, op zo’n tweehonderd kilometer van de stad.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 20,8°C en in januari ongeveer 23,8°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur vroeger dan in België, in de winter drie uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Braziliaanse Real (BRL).
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Plan je vakantie naar Goiânia

Met CheapTickets.be kan je naar veel populaire Braziliaanse steden vliegen. Zoals Goiânia, een stad die voor één derde uit groen bestaat. Goedkope vluchten naar deze en andere steden wereldwijd zijn op de website gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Hierdoor heb je in een handomdraai de beste vliegtickets of compleet verzorgde vliegvakanties online gereserveerd.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Goiania

De beste tarieven voor vluchten naar Goiânia in Brazilië zijn steeds op CheapTickets.be te vinden. Bij ons kan je immers de prijzen van alle maatschappijen naast elkaar leggen. Zo ben je er zeker van dat je niet te veel betaalt voor een ticket naar Goiânia.
Heb je vragen over ons aanbod of hulp nodig met het boeken van een vliegtuigticket? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen jou graag verder.