Vlieg voordelig naar Sao Luiz

Vliegtickets Sao Luiz

Sao Luiz ligt op een schiereiland in het noordoosten van Brazilië, aan de Baía de São Marco (de Baai van St. Marcus). De stad is met bijna één miljoen inwoners de hoofdstad van de staat Maranhão.

Bezienswaardigheden in Sao Luiz

Sao Luiz is een mooie oude stad met een prachtig historisch centrum. Maak zeker een wandeling over de met kinderkopjes geplaveide straatjes om de vele mooie gebouwen uit de 17e, 18e en 19e eeuw te bewonderen. Daarnaast zijn er, net als in het nieuwe gedeelte van de stad, allerlei leuke winkeltjes en winkelcentra te vinden.

Ook het Museu de Artes Visuais is een bezoek waard tijdens een vliegreis naar Sao Luiz. Hier vind je een mooie collectie internationale werken van onder andere Picasso. Het Museu Histórico en Artístico in Sao Luiz geeft een aardig beeld van de geschiedenis van de stad.

Recreatie

Sao Luiz is vanwege zijn aangename temperaturen tussen de 25,7°C en 26,1°C het hele jaar door te bezoeken. Populair in de stad zijn de stranden, waar je kan zonnen en watersporten. Het São Marcus Beach is een echte aanrader vanwege de leuke cafés en restaurants.

Vliegen naar Sao Luiz

Ben je al enkele dagen op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sao Luiz? Dan zal onze zoekmachine van pas komen. Hiermee verzamel je op enkele seconden tijd de prijzen van alle maatschappijen. Vergelijk ze, selecteer de voordeligste vlucht naar Sao Luiz en ga naar de checkout om een plaatsje te reserveren. Het is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 25,7°C en in januari gemiddeld 26,1°C.
  • Tijdsverschil: het is er vijf uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Real (BRR).
  • Taal: de officiële taal is het Braziliaans Portugees. In toeristische streken kan je over het algemeen goed terecht met Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Sao Luiz!

CheapTickets.be is een van de grootste online aanbieders van vluchten naar Sao Luiz. Op de website vind je dagelijks de beste aanbiedingen voor vliegtickets en compleet verzorgde vakanties. Wil je ook gebruik maken van het meest voordelige aanbod vliegreizen, hotels, huurwagens en reisverzekeringen? Neem dan vandaag nog een kijkje op CheapTickets.be en plan de vakantie van jouw dromen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Sao Luiz

Wil je niet te veel betalen voor een vliegtuigticket naar Sao Luiz in Brazilië? Gebruik dan onze handige vergelijkingstool. Hiermee zie je in één oogopslag de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen die naar Sao Luiz vliegen. Maak een keuze en koop je tickets online. Onze ticketshop is dag en nacht open.