Vlieg voordelig naar Fortaleza

Vliegtickets Fortaleza

Fortaleza werd in de 17e eeuw opgericht door de West-Indische Compagnie en is vandaag de hoofdstad van de deelstaat Ceará in het oosten van Brazilië. De stad was in Portugese handen tot aan de onafhankelijkheid van Brazilië en is nu een grote havenstad met meer dan twee miljoen inwoners.

Ontspannen in Fortaleza

Fortaleza biedt een boeiende mix van strand, cultuur en ontspanning. De aangename temperaturen en de prachtige stranden maken van deze stad een perfecte vakantiebestemming. Daarnaast heeft Fortaleza een aantal prachtige boulevards met vele restaurants, winkels, hotels en bars. Het is heerlijk om hier rond te slenteren.

Ook watersportliefhebbers komen hier aan hun trekken. Zij kunnen er naar hartenlust waterfietsen, windsurfen en parasailen.

Kunst en cultuur

De Mercado Central heeft tal van kraampjes waar je van alles kan kopen: van badpakken en geneeskrachtige kruiden tot prachtig handwerk uit de streek.

Het Museum van Kunst en Volkscultuur stelt een enorme verzameling handwerk, poppen en houten sculpturen tentoon. En om meer te weten te komen over de geschiedenis van Fortaleza kan je terecht in het Ceará Museum. Daarnaast is ook een bezoek aan de Gotisch-Romeinse kathedraal, ontworpen door de Franse architect George Mounier, beslist een aanrader.

Nationale Park Ubajara

Het Nationale Park Ubajara, met de beroemde Ubajara Grot, is ook een bezoek waard tijdens een vliegreis naar Fortaleza. Hier kan je kennismaken met de prachtige flora en fauna van de streek. Je krijgt er onder meer apen, buideldieren, egels en vossen te zien.

Vliegen naar Fortaleza

Plan je een vliegreis naar Fortaleza en ben je op zoek naar goedkope vliegtickets? Voor de voordeligste tickets naar eender waar ter wereld kan je steeds rekenen op CheapTickets.be. Hier vergelijk je in enkele muisklikken de prijzen van alle beschikbare vluchten naar Fortaleza, waardoor je makkelijk de beste deal kan selecteren.

Daarna kan je in onze ticketshop terecht om een plaatsje te reserveren. Onze webshop is 24 uur per dag open.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: het ganse jaar door ligt de gemiddelde temperatuur tussen de 28°C en 35°C.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomer is het er vijf uur vroeger dan in België, in de winter is dat vier uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Real.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegtickets naar Fortaleza

De voordeligste vliegtuigtickets naar Fortaleza vind je op CheapTickets.be. Maar naast vliegtickets kan je bij ons ook een huurwagen of hotelovernachting boeken. En wij bieden ook interessante deals aan voor reis- en annuleringsverzekeringen. Ontdek CheapTickets.be vandaag nog en betaal nooit meer te veel voor jouw droomreis!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Fortaleza

Wij heten niet voor niets CheapTickets.be. De beste tarieven voor vluchten naar Fortaleza en honderden andere steden wereldwijd zijn immers op onze website te vinden. Je hoeft ze enkel nog te vergelijken en een keuze te maken. Daarna kan je meteen tickets kopen. Was alles maar zo eenvoudig als een goedkoop vliegticket naar Fortaleza boeken op CheapTickets.be!