Vlieg voordelig naar Cuiaba

Vliegtickets Cuiaba

Cuiaba is met ongeveer een half miljoen inwoners de hoofdstad van Mato Crosso. De stad is voor de omgeving een belangrijke plaats op het vlak van handel, industrie en toerisme.

Cultuur in Cuiaba

De cultuur van Cuiaba is een smeltkroes van Portugese, Afrikaanse en Indische invloeden. Veel bezienswaardigheden hebben dan ook te maken met de geschiedenis en tradities van de stad. Zo is er een Historisch Museum, een Natuurhistorisch- en Antropologisch Museum en een Museum of Folk Art and Culture.

In Cuiaba zijn ook veel plaatsen waar je het lokale ambachtswerk kan bewonderen. Daarnaast vind je er een heleboel winkels waar je handgemaakte producten van indianen kan kopen. En vergeet niet om ook het Craft Museum (Ambachtsmuseum) te bezoeken tijdens je vliegreis naar Cuiaba.

Schitterende natuur

Cuiaba is ook een mooie bestemming voor liefhebbers van natuur en outdoorsporten. Niet ver van de stad ligt het Chapada dos Guimaraes. Dit prachtige natuurgebied met spectaculaire watervallen, bossen, valleien en vele tropische vogels is zeker een bezoek waard. Je kan er onder andere goed klimmen en mooie trektochten maken.

Vliegen naar Cuiaba

Heb je al een aantal uren verspild met het zoeken naar goedkope vliegtickets naar Cuiaba? Er is een veel eenvoudigere oplossing: CheapTickets.be. Op onze website vind je een overzichtelijke lijst met alle vluchten naar Cuiaba. Je hoeft ze enkel nog te vergelijken en een keuze te maken. Klaar? Koop dan je tickets online via onze ticketshop. Het is werkelijk een fluitje van een cent!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 22°C en in januari ongeveer 26,7°C.
  • Tijdsverschil: in de winter (onze zomer) is het er zes uur vroeger dan in België, in de zomer (onze winter) vijf uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Real (BRL).
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Cuiaba

Gebruiksgemak staat centraal bij CheapTickets.be. Bij ons kan je supereenvoudig een vliegtuigticket naar Cuiaba boeken. Een hotel zoeken, wagen huren of reisverzekering afsluiten is al even gemakkelijk. Ontdek zelf ons uitgebreide aanbod en geniet van onze scherpe prijzen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Cuiaba

Een authentieke sfeer, mooie bezienswaardigheden en een prachtige natuur; een vliegreis naar Cuiaba in Brazilië is zeker en vast de moeite waard. Neem daarom snel een kijkje op CheapTickets.be en sta versteld van de scherpe tarieven voor vluchten naar deze Zuid-Amerikaanse stad. Wil je meteen een plaatsje reserveren? Koop dan jouw tickets naar Cuiaba via onze online reiswinkel. Makkelijker kan niet!