Vlieg voordelig naar Rio de Janeiro

Vliegtickets Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is een stad in het zuidoosten van Brazilië en is wereldberoemd omwille van zijn drukke stranden, het enorme standbeeld van Christus de Verlosser, zijn sloppenwijken of favelas en het bruisende carnaval. Het is een wereldstad met voor ieder wat wils. Bovendien schijnt de zon er het hele jaar door!

Prachtige omgeving

Rio de Janeiro heeft een prachtige ligging met een bijna eindeloze strook van spectaculaire stranden en rotsheuvels in allerlei vormen. Je kan dus niet alleen ontspannen op het strand, maar ook avontuur opzoeken in de omgeving van de stad. Een uitstap naar een van de vele natuurparken in de buurt van Rio de Janeiro mag dan ook niet ontbreken.

Cultuur in Rio

In Rio zelf zijn tal van historische gebouwen bewaard gebleven. Je vindt er ook verschillende interessante musea voor kunst, geschiedenis en religie. Daarnaast worden er regelmatig (bijna dagelijks) evenementen en voorstellingen georganiseerd. Tenslotte is ook het nachtleven de moeite waard. Er zijn tal van bioscopen, cafés en nachtclubs.

Vliegen naar Rio de Janeiro

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Rio? Op CheapTickets.be kan je dag en nacht terecht voor de voordeligste vluchten naar Brazilië. De prijzen van alle aanbieders werden in een overzicht gegoten zodat je snel en makkelijk de beste vluchtoptie kan selecteren. Heb je een keuze gemaakt? Koop je tickets naar Rio de Janeiro dan online via onze webshop. Ontdek vandaag nog hoe gemakkelijk het is en voor je het weet ben je vertrokken!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur is het hele jaar door ongeveer 28°C.
  • Tijdsverschil: het is er 4 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Real (BRR).
  • Taal: de officiële taal is Braziliaans Portugees, in de toeristische streken wordt er ook Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vlucht naar Rio de Janeiro

Een vliegreis naar Rio de Janeiro plannen hoeft geen helse opdracht te zijn. Dankzij CheapTickets.be is het supereenvoudig om een vliegticket te boeken, een hotelkamer te reserveren of een wagen te huren. Je vindt alles op onze website tegen verrassend scherpe tarieven. Neem vandaag nog een kijkje naar ons aanbod en je merkt meteen waarom zoveel toeristen voor CheapTickets.be kiezen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkope vliegtickets naar Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is een van de populairste Braziliaanse steden. Wil je zelf deze sfeervolle stad bezoeken? Kijk dan op CheapTickets.be. Hier vind je gegarandeerd de goedkoopste vluchten naar Rio de Janeiro, zodat er nog voldoende vakantiebudget overblijft voor een leuke uitstap. Je portefeuille zal je dankbaar zijn!