Vlieg voordelig naar Belem

Vliegtickets Belem

Belem ligt in het noordoosten van Brazilië, aan de Baai van Guajará. De stad heeft een fantastische cultuur en vele goed bewaard gebleven historische bouwwerken.
Als je deze prachtige stad wil bezoeken, neem je best eerst een kijkje op CheapTickets.be. Met onze gebruiksvriendelijke zoekmachine heb je immers razendsnel de goedkoopste vlucht naar Belem gevonden.

Omdat je de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen te zien krijgt, ben je 100% zeker dat je niet te veel betaalt. Wil je meteen een plaatsje reserveren? Ook dat is geen probleem. In onze online reiswinkel kan je dag en nacht een ticket naar Belem kopen.

Markten

Wil je cultuur opsnuiven in Belem? Bezoek dan zeker een van de vele markten. Op de Stadsmarkt kan je vlees kopen en de IJzeren Markt verkoopt voornamelijk verse vis. Populair is ook de gigantische Ver-O-Peso markt, waar plaatselijke producten zoals keramiek, kruiden en specerijen worden aangeboden.

Bezienswaardigheden Belem

Voor een dagje cultuur kan je ook een van de musea bezoeken. Loop bijvoorbeeld eens binnen bij het Goeldi Museum, waar je meer te weten komt over de geschiedenis en cultuur van Belem. In het bijbehorende park vind je bovendien meer dan tweeduizend soorten planten en ongeveer zeshonderd inheemse dieren!

Naast musea en markten zijn er talloze andere attracties en bezienswaardigheden. De Nazare Basiliek, het oude fort en het Museum voor de Kunsten zijn daar nog maar enkele voorbeelden van. Er is dus genoeg te zien en te beleven tijdens een vliegreis naar Belem!

Algemene reisinformatie Brazilië

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 32°C en in januari gemiddeld 31°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is vijf uur vroeger dan in België, in de winter drie uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Braziliaanse Real.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegtickets en meer!

Nog op zoek naar een plaats om te overnachten of een huurwagen? Dan heb je geluk, want naast goedkope vliegtuigtickets naar Belem bieden wij ook een ruime selectie hotels en huurauto’s aan. Je kan alles samen met je tickets online boeken. Handig, niet? Neem dus snel een kijkje op onze site voor de meest recente aanbiedingen en geniet van een onvergetelijke reis!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Belem

Boek een vliegreis naar Belem in Brazilië tegen een betaalbare prijs en proef de aangename sfeer van deze Zuid-Amerikaanse stad. Op CheapTickets.be ontdek je de voordelige tickets naar alle landen in Zuid-Amerika. Reserveer een plaatsje online en profiteer van onze uitzonderlijke voorwaarden.
Heb je vragen over onze vluchten naar Belem? Dan kan je persoonlijk contact opnemen met onze klantenservice. Klik op de icoontjes rechts bovenaan voor alle contactinformatie.