Vlieg voordelig naar Manaus

Vliegtickets Manaus

Manaus is een grote stad in het noordwesten van Brazilië. Er zijn heel wat mooie koloniale gebouwen, pleinen, musea en theaters te vinden. Ook de natuur rond de stad mag gezien worden.

Bezienswaardigheden in Manaus

Neem gerust een dag de tijd voor alle historische bezienswaardigheden want er zijn er genoeg. Een van de beroemdste gebouwen van Manaus is het Amazonas Theater met daarin een museum. Het theater wordt door velen beschouwd als het mooiste theater van het land. Ook het marktplein Adolpho Lisboa, de haven, de São Sebastião kerk en het Rio Negro Paleis zijn veelbezochte plaatsen.

Indianenmuseum

Ben je geïnteresseerd in de manier waarop indianen leven? Breng dan tijdens je vliegreis naar Manaus een bezoek aan het Indianenmuseum. De collectie bestaat uit ongeveer drieduizend objecten, voornamelijk kunst, traditionele kleding en foto’s. Hierdoor krijg je een goed beeld van de cultuur en geschiedenis van de indianenstammen uit de streek.

Een leuk uitstapje voor gezinnen met kinderen is de dierentuin van Manaus. Naast een reptielenhuis zijn er vele dieren uit het Amazonegebied te vinden zoals de tapir, jaguar en poema.

Vliegen naar Manaus

Om snel de goedkoopste vliegtickets naar Manaus te vinden, gebruik je best onze zoekmachine. Deze verzamelt razendsnel de prijzen van alle maatschappijen op één pagina. Vergelijk ze, maak een keuze en ga met de voordeligste vlucht naar Manaus naar de checkout. Daar reserveer je in 1-2-3 een plaatsje. Zo eenvoudig is het.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 30°C en 33°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is vijf uur vroeger dan in België, in de winter vier uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Braziliaanse Real.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Plan je vakantie naar Manaus

Dankzij CheapTickets.be kan je altijd met het goedkoopste ticket naar Manaus vliegen. Op de website vind je een compleet aanbod van de laagste tarieven voor vluchten naar bestemmingen wereldwijd. Ook voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties worden altijd de beste deals gegeven. Vergelijk de prijzen op CheapTickets.be en boek jouw vlucht of vliegvakantie in slechts enkele stappen online!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Manaus

De beste prijzen voor vliegtuigtickets naar Manaus in Brazilië zijn te vinden op CheapTickets.be. De interessantste deals van alle airlines werden reeds geselecteerd, zodat je snel en eenvoudig een voordelige vlucht kan boeken. Met CheapTickets.be bespaar je dus tijd en geld.
Problemen met de reservatie van een vlucht naar Manaus? Dan kan je contact opnemen met onze klantendienst. Het telefoonnummer en e-mailadres is hierboven te vinden.