Vlieg voordelig naar Natal

Vliegtickets Natal

Natal is een kustplaats in het oosten van Brazilië en ligt aan de Atlantische Oceaan. Het is een leuke toeristische bestemming, waar de temperatuur het hele jaar tussen de 26°C en 30°C ligt.

Strandvakantie in Natal

In Natal kan je genieten van een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie. Het warme weer, de kilometers lange stranden en het kristalheldere water zorgen voor veel ontspanning en plezier. Voor de echte waterliefhebbers zijn er nog de waterparken. Een aanrader is het Ma-Noa Beach Resort, een groot complex met zwembaden, mooie tuinen en restaurants.

Cultuur opsnuiven

In het centrum van Natal vind je historische kerken en andere koloniale gebouwen. Hou je van cultuur, loop dan eens binnen bij het Câmara Cascudo Museum. Hier ontdek je een antropologische en etnografische collectie met onder andere fossielen en skeletten. In de Santo Antonio Kerk is een verzameling religieuze voorwerpen uit de 18e-eeuw te vinden.

Een andere leuke trekpleister is het toeristisch centrum in de voormalige gevangenis. Hier kan je kunst bekijken, een hapje eten en leuke souvenirs kopen.

Vliegen naar Natal

Ben je al een tijdje op zoek naar vliegtickets naar Natal? Dan moet je eens rondkijken op CheapTickets.be. Via onze zoekmachine vind je gegarandeerd de goedkoopste vlucht naar Natal. Je hoeft enkel een vertrekdatum te selecteren en op de zoekknop te klikken. Wist je trouwens dat je ook online tickets kan kopen? Je hoeft dus zelfs je zetel niet uit om een vliegreis te plannen!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de temperatuur ligt het hele jaar tussen de 26°C en 30°C. Januari en februari zijn de warmste maanden en juli en augustus de koudste maanden.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur vroeger dan in België, in de winter is dat drie uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Real.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vlucht naar Natal!

Op CheapTickets.be profiteer je steeds van de laagst mogelijke tarieven voor vliegtuigtickets naar Natal. Maar daar stopt het niet, want ook voor hotelkamers, huurauto’s en reisverzekeringen hebben wij de beste deals. Je kan dus in enkele muisklikken een volledige reis plannen. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is en geniet van een welverdiende vakantie!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Natal

Wil je op de goedkoopste manier vliegen? Maak dan kennis met CheapTickets.be. Hier vind je de voordeligste vluchten naar Natal en vele andere bestemmingen wereldwijd. Vergelijk de vluchtopties, maak een keuze en koop je tickets online. Onze ticketshop is 24 uur op 24 open. Zelfs in het midden van de nacht kan je bij ons terecht voor een vliegticket naar Natal.