Vlieg voordelig naar Salvador

Vliegtickets Salvador

Salvador de Bahia (kortweg Salvador) is een stad aan de oostkust van Brazilië, aan de Atlantische Oceaan. De stad werd gesticht in 1549 en was tot 1763 de hoofdstad van het land. Het is de perfecte plaats voor een ontspannen vakantie omwille van de zon, het strand en de vele historische bezienswaardigheden!

Pelourinho

Pelourinho is het historische stadsgedeelte van Salvador. Hier vind je tal van koloniale gebouwen die dateren uit de 17e en 18e eeuw. De Kerk van Igreja Nossa Senhora do Rosário dos Pretos (Onze-Lieve-Vrouw van de Rozenkrans van de Zwarten) werd in de 18e eeuw gebouwd door slaven en vrije zwarten.

In deze buurt zijn er verschillende leuke restaurants en cafés. Ben je een nachtraaf? Dan kan je er ook genieten van het spectaculaire nachtleven. Om te ontspannen kan je steeds terecht op het strand of in een van de vele parken.

Musea in Salvador

Zelfs voor museumliefhebbers is een vliegreis naar Salvador interessant. Het Museum van Moderne Kunst en het Carlos Costa Pinto Museum (met een prachtige verzameling sieraden, porselein en meubels uit de 17e, 18e en 19e eeuw) bevinden zich in het moderne stadsgedeelte. In het Afro-Braziliaanse Museum kom je alles te weten over de geschiedenis van de stad.

Vliegen naar Salvador

Voor goedkope vliegtickets naar Salvador kan je steeds rekenen op CheapTickets.be. Goedkoop vliegen is erg eenvoudig: vul je reisgegevens in het zoekvak in, vergelijk de resultaten en selecteer de voordeligste vlucht naar Salvador. Nadien kan je in onze online reiswinkel terecht om een plaatsje te reserveren. In 1-2-3 heb je dus tickets gekocht.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de temperatuur ligt het hele jaar tussen de 26°C en 30°C. Januari en februari zijn de warmste maanden en juli en augustus de koelste.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomer is het er vijf uur vroeger dan in België, in de winter is dat drie uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Real.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Salvador!

Boek jouw vliegtuigtickets naar Salvador online via CheapTickets.be en je bent altijd zeker van de interessantste prijzen. Wist je dat je bij ons naast vliegtickets ook een huurwagen en een hotelovernachting kan boeken? En heb je al een goede reis- en annuleringsverzekering? Ook dat kan bij ons geregeld worden! Kijk snel op CheapTickets.be en betaal nooit meer te veel voor een reis naar jouw droombestemming.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Salvador

Voor goedkope vliegtuigtickets naar Salvador in Brazilië is er maar één adres: CheapTicketes.be. Op onze website ontdek je een overzichtelijke lijst met de prijzen van alle maatschappijen die naar deze Zuid-Amerikaanse stad vliegen. Je hoeft ze enkel nog te vergelijken. Daarna kan je in onze online reiswinkel terecht om een ticket naar Salvador te kopen. Zo simpel is het.