Vlieg voordelig naar Curitiba

Vliegtickets Curitiba

Curitiba ligt aan de zuidoostkust van Brazilië. De stad is met ongeveer 1,8 miljoen inwoners een van de grootste steden in de regio. Curitiba heeft een rijk cultureel leven met vele voorzieningen, zoals grote theaters, festivals en musea. Ook opvallend zijn de vele parken, maar liefst 26.

Cultuur in Curitiba

Een aanrader op cultureel gebied is het Museu Paranaense, het belangrijkste museum van de deelstaat Paraná. Hier kom je meer te weten over de cultuur van de Tupi-Indianen en de Jê-Indianen, de oorspronkelijke bewoners. In Curitiba kan je ook grote festivals bezoeken. Een van de grootste theaterfestivals ter wereld is het jaarlijkse Festival de Teatro de Curitiba.

Voor een leuk avondje uit is er het Theatro Guaíra, het grootste theater van Latijns-Amerika. Of ga gewoon de stad even in voor een hapje en een drankje. Het centrum is namelijk bezaaid met gezellige restaurants en bars met live muziek.

Parken

Curitiba is een levendige stad met veel mensen en talloze druk bezochte bezienswaardigheden. In de stad bevinden zich ook zo’n 26 parken. Hier kan je jezelf even terugtrekken uit de drukte en genieten van de rust. Populair is het Barigui Park, een enorm bosgebied met allerlei recreatiemogelijkheden zoals een meer, speeltuinen en een automuseum.

Vliegen naar Curitiba

Zou je graag een goedkoop vliegticket naar Curitiba boeken? Dan moet je bij CheapTickets.be zijn. Onze specialiteit is namelijk voordelige vliegreizen. Ook voor vluchten naar Curitiba in Brazilië hebben wij gegarandeerd de beste deals. Ontdek ons aanbod op onze website en voor je het weet zit je op het vliegtuig richting Zuid-Amerika!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 19°C en in januari gemiddeld 26°C.
  • Tijdsverschil: het is er drie tot vijf uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Braziliaanse Real.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket naar Curitiba

CheapTickets.be is al vele jaren een van de grootste online reisaanbieders. Op de website vind je het complete assortiment vluchten, hotels, huurauto’s en vliegvakanties tegen de laagste tarieven. Er is dus voor elk wat wils. Boek jouw vliegreis naar Curitiba en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Curitiba

Wil je niet te veel betalen voor een ticket naar Curitiba in Brazilië? Dan raden wij aan om eerst de prijzen van alle airlines te vergelijken op CheapTickets.be. Onze database is altijd up-to-date. Je kan dus meteen van de meest recente aanbiedingen profiteren. Wacht niet langer en koop jouw vliegtuigtickets naar Curitiba via onze online ticketshop.