Vlieg voordelig naar Porto Seguro

Vliegtickets Porto Seguro

Porto Seguro is een havenstad in het oosten van Brazilië, in de deelstaat Bahia. De stad is vooral bekend van de Portugese ontdekkingsreiziger Pedro Álvares. Hij staat bekend als de ‘eerste Europeaan die Brazilië ontdekte in 1500’.

Zon, zee en strand

Porto Seguro is voor veel toeristen een populaire badplaats. Vooral in het hoogseizoen (van december tot en met maart) trekt de stad veel bezoekers. De stad heeft mooie, schone stranden met genoeg toeristische voorzieningen, zoals ligstoelen. In het centrum zijn daarnaast verschillende hotels, restaurants en bars te vinden.

Porto Seguro is een stad waar het bruist van de activiteiten. Er zijn allerlei watersporten mogelijk, maar ook andere activiteiten zoals golfen, mountainbiken en paragliding. Leuk voor jong en oud is het spectaculaire waterpark vlakbij de stad.

Bezienswaardigheden in Porto Seguro

Porto Seguro heeft een mooi historische centrum met restanten uit het koloniaal verleden. Zoals de Igreja da Misericordia uit 1526, een van de oudste kerken in Brazilië.
Ook heel wat natuurliefhebbers boeken een ticket naar Porto Seguro. Het Nationale Park do Monte Pascoal is een schitterend natuurgebied met duinen, meren, mangroves en tropisch regenwoud.

Vliegen naar Porto Seguro

Wil je een vliegticket naar Porto Seguro boeken? Zoek dan niet verder, want CheapTickets.be zorgt ervoor dat je supervoordelig kan vliegen. Vul jouw reisgegevens in het zoekvak hierboven in, klik op de zoekknop en vergelijk de resultaten. Van zodra je een interessante vlucht naar Porto Seguro gevonden hebt, kan je in onze online reiswinkel terecht om een plaatsje te reserveren. Goedkoop vliegen is dus kinderspel!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer (december – februari) is ongeveer 28°C en in de winter gemiddeld (juni – augustus) 24°C.
  • Tijdsverschil: in winter (onze zomer) is het er vijf uur vroeger, in de zomer drie uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Real (BRL).
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je tickets naar Porto Seguro

Er snel nog even tussenuit? Vlieg dan last minute en boek online een voordelig vliegticket op CheapTickets.be. Vlieg bijvoorbeeld naar Porto Seguro of een andere populaire stad in Brazilië. Ook voor hotelkamers, huurwagens en reisverzekeringen kan je terecht op onze website. Boek online en maak direct gebruik van de meest recente aanbiedingen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Porto Seguro

Heb je altijd al naar Porto Seguro in Brazilië willen vliegen? Dan is dit het ideale moment. Er zijn namelijk een heleboel goedkope vluchten naar Porto Seguro te vinden in ons aanbod. Ontdek het zelf en koop je tickets online. Het is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan.

Heb je vragen over onze zoekmachine? Of heb je problemen met het boeken van een vlucht naar Porto Seguro? Onze klantendienst staat klaar met alle antwoorden.