Vlieg voordelig naar Brasilia

Vliegtickets Brasilia

In 1960 werd de hoofdstad verplaatst van Rio de Janeiro naar Brasilia. Door deze verhuis wilde men de economische ontwikkeling van het Braziliaanse hinterland bevorderen. Deze nieuwe hoofdstad is een grote stad met veel interessante bezienswaardigheden.

Een moderne stad

Brasilia werd op amper vier jaar tijd gebouwd aan het einde van de jaren 50. De stad heeft dan ook vooral moderne gebouwen zoals het Alvorada Paleis, de Metropolitan Kathedraal en het Nationaal Theater. Op het Plein van de Drie Machten bevinden zich het Planalto Paleis, het Hooggerechtshof en het Nationale Congres. Er is ook een museum dat ter nagedachtenis van de oprichter van Brasilia (Juscelino Kubitschek) werd opgericht. Hier kan je foto's, kleding en medailles bewonderen.

Prachtige natuur in Brasilia

Er is opvallend veel natuur te bewonderen in de stad. Zo vind je er meren, botanische tuinen en prachtige parken. In Brasilia kan je gaan wandelen in het grootste park van het land, het Sarah Kubitschek park. Het park heeft diverse attracties, zoals een kartbaan, speeltuinen en een skatebaan. Het Nationale Park van Brasilia heeft dan weer verschillende natuurlijke zwembaden. In Brasilia leven ook vogels, herten, wilde zwijnen en zelfs apen!

Vliegen naar Brasilia

Voor goedkope vliegtickets naar Brasilia is er maar één adres en dat is CheapTickets.be. Hier kan je supereenvoudig de tarieven van alle maatschappijen vergelijken. Al wat je moet doen is hierboven een vertrekdatum invullen en op de zoekknop klikken. Daarna krijg je een overzicht van alle beschikbare vluchten naar Brasilia. Heb je een keuze gemaakt? Ga dan naar onze checkout en koop je tickets in alle veiligheid via Bancontact, een kredietkaart of PayPal. Makkelijker kan niet!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de temperatuur ligt het hele jaar tussen de 26°C en 30°C. Januari en februari zijn de warmste maanden en juli en augustus de koudste maanden.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomer is het er vijf uur vroeger dan in België, in de winter is het verschil drie uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Real.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vlucht naar Brasilia!

Een vliegreis naar Brasilia plannen was nog nooit zo eenvoudig. Kijk op CheapTickets.be voor de voordeligste vluchten en reserveer meteen ook een hotelkamer of een huurwagen. Zelfs voor een reis- en annuleringsverzekering ben je aan het juiste adres. Om de reis van jouw dromen te boeken hoef je dus echt niet ver te zoeken!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Brasilia

Dankzij CheapTickets.be vlieg je tegen een betaalbare prijs naar de hoofdstad van Brazilië. Wij hebben immers de beste tarieven voor vluchten naar Brasilia op een rijtje gezet. Je hoeft enkel nog een keuze te maken en tickets te kopen. Ook dat kan via onze website.
Heb je nog een aantal vragen voordat je een ticket naar Brasilia koopt? Kijk dan eens in onze FAQ. Het antwoord toch niet gevonden? Contacteer onze klantendienst voor meer informatie via e-mail of telefoon.