Vlieg voordelig naar Iguassu Falls

Vliegtickets Iguassu Falls

De Iguassu Falls zijn een indrukwekkende verzameling watervallen in het zuidwesten van Brazilië, aan de grens met Argentinië. Voor natuurliefhebbers is dit dan ook een erg interessante vakantiebestemming.

Mooiste watervallen ter wereld

De Iguassu Falls liggen in het Braziliaanse park Iguaçu en het Argentijnse park Iguazú en bestaan uit maar liefst 275 watervallen met een totale breedte van circa drie kilometer. De watervallen staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO en worden gezien als de mooiste ter wereld. De watervallen zijn te voet te verkennen of per boot onderlangs de watervallen.

Itaipu dam

In de omgeving bevindt zich nog een andere trekpleister: de Itaipu dam, één van de grootste stuwdammen ter wereld. Deze enorme waterkrachtcentrale voorziet een groot deel van Brazilië van energie.

Stad

Foz do Iguacu heeft 300.000 inwoners en is de uitvalsbasis voor de bezoekers van de watervallen. Naast verschillende restaurants en winkels kan je hier het Ecomuseum bezoeken. Daar kom je meer te weten over de geschiedenis van de streek.

Vliegen naar Iguassu Falls

Heb je zin in een vliegreis naar Iguassu Falls? Wacht dan niet langer en boek jouw vliegtickets via CheapTickets.be. Gebruik onze zoekmachine, vergelijk de resultaten en ga met de meest interessante vlucht naar Iguassu Falls naar de checkout. Daar koop je snel en veilig jouw tickets. Online betalen kan via Bancontact, een kredietkaart of PayPal. Zo simpel is het!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 14°C en in januari gemiddeld 26°C.
  • Tijdsverschil: het is er drie tot vijf uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Braziliaanse Real.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Plan je vakantie naar Iguassu Falls!

Wie de voordeligste vliegtuigtickets naar Iguassu Falls wil boeken, zoekt een ticket op CheapTickets.be. Op de website kan je ook profiteren van de laagste tarieven voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakantie. Voor een betaalbare vliegvakantie hoef je dus echt niet ver te zoeken. Ontdek het zelf en geniet van een fantastische reis!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Iguassu Falls

Koop je vliegtickets naar Iguassu Falls in Brazilië op CheapTickets.be en je bent 100% zeker van de beste tarieven. Wij verzamelen immers de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen op een pagina. Zo heb je alle info bij de hand om de meest interessante vlucht naar Iguassu Falls te selecteren.