Vlieg voordelig naar Recife

Vliegtickets Recife

Recife is een grote havenstad in het oosten van Brazilië met ongeveer 1,55 miljoen inwoners. De stad heeft alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Er zijn mooie stranden, een aangenaam klimaat, culturele attracties en vele shopmogelijkheden.

Cultuur in Recife

Een dagje cultuur in Recife is zeker aan te raden. Er zijn historische bezienswaardigheden zoals pleinen, forten, kerken en kloosters. Een mooie koloniale kerk is de Sao Pedro dos Clerigos, waarvan vooral de mooie 18e-eeuwse gevel opvalt. De kerk heeft ook een bijzonder mooi interieur. Een goed beeld van het religieuze verleden van de stad krijg je in de prachtige Capela Dourada (Gouden Kapel).

Shoppen

Recife is met zijn grote aanbod winkels een walhalla voor shoppers. Een van de grootse winkelcentra uit de streek is het Shopping Centre Recife. In dit grote, moderne winkelcentrum zijn zowel westerse producten als lokale ambachten en kunsten te koop. Uniek is de voormalige gevangenis van de stad die nu als markt is ingericht.

De prachtige omgeving met zon, zee, strand, rivieren, meren en tropisch regenwoud trekt niet alleen veel zonaanbidders, maar ook natuurliefhebbers aan. Breng tijdens je vliegreis naar Recife zeker een bezoek aan het Dois Irmaos Park. Hier kan je allerlei inheemse diersoorten en diverse exotische planten en bloemen ontdekken.

Vliegen naar Recife

Zoek je goedkope vliegtickets naar Recife? Dan komt onze zoekmachine van pas. Hiermee krijg je direct een overzicht van de tarieven van alle vluchten naar Recife. Je moet enkel nog een keuze maken en een plaatsje reserveren. Dat kan je doen via onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 27°C en 30°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het vier uur vroeger dan in België, in de winter drie uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Real.
  • Taal: de officiële taal is het Portugees.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Recife

Het aanbod van CheapTickets.be is verrassend uitgebreid. Naast vliegtuigtickets naar Recife bieden wij ook hotelkamers en huurwagens aan. En heb je al een reis- en annuleringsverzekering? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Wacht dus niet langer en plan de reis van jouw dromen via CheapTickets.be!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Recife

Plan je een vliegreis naar Recife in Brazilië? Dan is het de moeite waard om eerst een kijkje te nemen op onze website. Hier ontdek je een duidelijk overzicht van alle maatschappijen die naar Recife vliegen. Maak een keuze, ga naar de ticketshop en koop je tickets online. Zo eenvoudig is het.

Tenslotte spenderen wij enorm veel aandacht aan onze klantenservice. Bij vragen over het boeken van een vlucht naar Refice kan je altijd bij onze klantendienst terecht. Zij helpen jou met alle plezier verder.