Vlieg voordelig naar Berlijn

Kalender 2016/17

In de ‘hoofdstad’ van de kunst en cultuur van Europa zijn genoeg evenementen waar je je hart op kunt halen. We hebben de leukste voor je uitgezocht:

Karneval der Kulturen (mei – met Pinksteren)

De naam Karneval der Kulturen zegt het eigenlijk al: een cultureel festival. Het is een mix van het Braziliaanse carnaval en het carnaval zoals wij dat kennen.

Fête de la Musique (juni)

Tijdens dit festival draait het allemaal om muziek. Er zijn door de stad overal podia te vinden, ook in het Mauerpark. Dit festival komt oorspronkelijk uit Frankrijk.

Tulpenfestival in Potsdam (april)

Er is in Potsdam een Nederlandse wijk en elk jaar is hier een heus tulpenfestival.

Berlin Music Week (september)

Tijdens deze week staat Berlijn in het teken van muziek. Er zijn overal feestjes, concerten en festivals.

Christopher Street Day (juni)

Zoals wij de Gay Pride kennen, zo kennen de Duitsers de Christopher Street Day. Deze dag staat in het teken van homoseksuelen, met een parade en concerten door de stad.

Internationaal Bierfestival (augustus)

Bier, bier en nog eens bier. Hier hebben ze genoeg van tijdens dit festival. Koop je eigen drinkglas en laat het volgieten met verschillende soorten bier.

Lange Nacht der Museen (maart en augustus)

Tijdens deze nachten openen veel Duitse musea hun deuren. Het publiek heeft gratis toegang en de musea organiseren speciale tentoonstellingen en activiteiten.

Festival of Lights

Tijdens dit festival zijn belangrijkte gebouwen in Berlijn prachtig verlicht. Alle kleuren van de regenboog komen voorbij!

Kerstmarkten (december)

De kerstmarkten in Berlijn zijn ontzettend gezellig. Je hebt er veel in de stad tijdens de maand december. Genoeg keuze dus.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Berlijn

Zoek je goedkope vliegtickets naar Berlijn in Duitsland? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én smartphone. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Berlijn.