Vlieg vanaf Düsseldorf naar Berlijn

Düsseldorf - Berlijn

Woon je in de buurt van Düsseldorf? Dan is Düsseldorf Airport de perfecte luchthaven om naar Berlijn te vertrekken. Vanaf Düsseldorf vlieg je naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Het is dan ook niet voor niets de op twee na grootste luchthaven van Duitsland.

Vliegtickets Düsseldorf - Berlijn (DUS-BER)

Je vliegt vanaf Düsseldorf naar Berlijn. Slim! Omdat de luchthavenbelasting in Duitsland lager is dan in Nederland, zijn de tickets met vertrek vanaf Düsseldorf vaak net even iets goedkoper. Vooral wanneer je vanaf Düsseldorf naar een bestemming in Afrika, Azië, Zuid-Amerika of de Verenigde Staten vertrekt, merk je het prijsverschil. Dichtbij Düsseldorf Airport ligt Weeze Airport (Niederrhein), vanwaar je ook goedkope tickets boekt.

Luchthaven(s) Berlijn

Er zijn meerdere luchthavens in Berlijn: Tegel, Schönefeld, Berlin Brandenburg Willy Brandt Airport en Berlin Tempelhof.

Airlines

Vanaf Düsseldorf kun je met nagenoeg alle bekende airlines vliegen. Het is wat dat betreft gelijk aan Schiphol. Wat dacht je bijvoorbeeld van airberlin, Air Europa, British Airways, Emirates, Etihad, KLM, easyJet, Vueling en TUIfly? Deze airlines vliegen vanaf Düsseldorf naar zowel zonbestemmingen als verre bestemmingen en fijne steden voor een citytrip. Berlijn is dus goed bereikbaar vanaf Düsseldorf.

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Düsseldorf vliegen er zowel dag- als avondvluchten naar Berlijn. Er is geen tijdsverschil met Nederland. Wil je dus geen minuut van Berlijn missen? Vlieg dan ’s ochtends, zodat je na een Berliner Bol als ontbijt meteen de stad in kunt duiken. Liever een vakantiedag minder opnemen of andere verplichtingen? Kies dan voor een avondvlucht. Kun je je daarna meteen in het bruisende nachtleven storten!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Berlijn

Zoek je goedkope vliegtickets Düsseldorf - Berlijn (DUS - BER)? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal van Düsseldorf naar Berlijn (DUS - BER).