Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Canada

Winnipeg

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Winnipeg

Vliegtickets Winnipeg

Winnipeg ligt in het zuiden van Canada, vlakbij de grens van de Verenigde Staten. De zomers zijn warm met een gemiddelde temperatuur van 26°C. De winters zijn echter extreem koud. In de maanden december en januari kan de temperatuur gemakkelijk dalen naar -20°C! Winnipeg is dan ook één van de koudste steden ter wereld.

Assiniboine Park

Het oudste park van Winnipeg is het Assiniboine Park, waarin vele oude bomen staan. Loop in het park eens binnen bij de dierentuin van Winnipeg. Hier leven meer dan driehonderd soorten dieren, waaronder vele exotische, zoals de Siberische Tijger. Ook is er een Beeldentuin, die gewijd is aan de lokale beeldhouwer Leo Mol.

Bezienswaardigheden in Winnipeg

Vanwege de vele winkels en uitgaansmogelijkheden is de Forks een populaire trekpleister in het centrum van Winnipeg. Dit gedeelte van de stad geldt al vele jaren als een ontmoetingsplek, waar van alles te doen is. Op de Forks Market, de overdekte markt, is van alles te koop: van kleding en bloemen tot levensmiddelen en handwerk. Ook zijn er leuke restaurants en cafés.

Loop ook eens binnen bij het Museum of Man. Door middel van tentoonstellingen, shows, verzamelingen en een planetarium kom je alles te weten over het culturele en historische erfgoed van Manitoba, de provincie waarin Winnipeg ligt.

Algemene reisinformatie Canada

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt ongeveer 26°C en in de wintermaanden is het er gemiddeld -2°C.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn Engels en Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegticket Winnipeg

Liever ook het goedkoopste vliegticket naar Winnipeg boeken? Op CheapTickets.be is dat mogelijk, want hier worden vluchten naar vele bestemmingen over de gehele wereld, voor de laagste tarieven aangeboden. CheapTickets.be is al jarenlang een online reisaanbieder van vliegtickets, huurauto's, hotels en compleet verzorgde vakanties.

Door een vliegticket online te boeken kun je altijd zo voordelig mogelijk naar jouw favoriete bestemming vliegen. CheapTickets.be heeft namelijk altijd de beste prijzen en de leukste aanbiedingen!

Naar Winnipeg vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Winnipeg

Zoek je goedkope vliegtickets naar Winnipeg in Canada? Op CheapTickets.w vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of op café: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Winnipeg.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be