Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Canada

Timmins

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Timmins

Vliegtickets Timmins

Timmins ligt in Ontario, een staat in het zuidoosten van Canada. Vanwege de goudkoorts in het begin van de vorige eeuw wordt de stad ook wel de ‘City With the Heart of Gold’ genoemd. Timmins is ook bekend geworden door de wereldberoemde countryzangeres Shania Twain.

Bezienswaardigheden Timmins

Een grote attractie in Timmins is het Shania Twain Centre. Hier kom je alles te weten over het (muzikale) leven van deze beroemde countryzangeres. De stad heeft ook een belangrijke rol in de winning van zilver. Een leuke manier om hierover meer te weten, is via een excursie in de ondergrondse Hollinger Gold Mine.

Natuur en recreatie

Veel toeristen boeken een vliegreis naar Timmins vanwege de goede voorzieningen op recreatief gebied. In het Kettle Lake Provincial Park zijn (vooral in de zomer maanden) allerlei activiteiten mogelijk zoals zwemmen, vissen en zeilen. In de winter wordt het nabijgelegen skiresort Kamiskotia Snow Resort druk bezocht.

Ontdek ook de spectaculaire Canadese natuur en maak een excursie. Voor wildlife kan je het Cedar Meadows Wildlife Park bezoeken. Hier zijn bizons, elanden, herten en andere wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving te spotten.

Vliegen naar Timmins

Goedkope vliegtickets naar Timmins, die zijn snel en eenvoudig te vinden op CheapTickets.be. Ga naar het zoekvak, kies een vertrekdatum en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vluchten. De voordeligste vlucht naar Timmins kan je zelfs via onze website boeken. Zo simpel is het!

Algemene reisinformatie Canada

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 17,3°C en in de winter -17,2°C.
  • Tijdsverschil: het is er vijf uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Timmins

Doe net zoals duizenden andere Belgen en boek je tickets naar Timmins via CheapTickets.be. Hier geniet je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van een uitstekende service. Bovendien is ons aanbod zeer uitgebreid. We bieden ook hotelovernachtingen en huurwagens aan. En zoals je van ons gewoon bent, kan je alles online boeken tegen de beste tarieven. Ontdek het zelf en geniet van een fantastische reis!

Naar Timmins vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Timmins

Een vliegreis naar Timmins in Canada is een echte aanrader. Staat deze reis al lang op je to-do lijstje? Neem dan een kijkje op onze website voor de meest interessante vliegtuigtickets naar Timmins. Dankzij CheapTickets.be vlieg je altijd supervoordelig.

Via ons flight alert system blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste promoties op vluchten naar Timmins!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be