Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Canada

Saskatoon

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Saskatoon

Vliegtickets Saskatoon

Saskatoon heeft zo’n 234.000 inwoners en ligt in de Canadese staat Saskatchewan. De stad heeft een levendig cultureel leven met musea, theaters, festivals en evenementen. Zowel in de zomer als in de winter zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van buitensport.

Culturele attracties

Saskatoon is een leuke culturele vakantiebestemming. Hou je van kunst? Breng dan een bezoek aan het Mendel Art Gallery. Hier kan je een collectie zien van meer dan vijfduizend lokale, nationale en internationale werken. Meer weten over de geschiedenis en de toekomst van Saskatoon? Loop dan eens binnen bij het Meewasin Valley Centre.

Indianencultuur- en geschiedenis

Het Wanuskewin Heritage Park is volgens velen een van de mooiste attracties in Saskatoon. In dit park krijg je een beeld van de manier waarop indianen zo’n zesduizend jaar geleden leefden. Er zijn belangrijke archeologische vondsten te zien, waaronder aardewerk. Daarnaast zijn er tipi’s en kan je er traditionele dansen zien en gerechten proeven.

Een vliegreis naar Saskatoon is ook interessant als je van winkelen houdt. Boetiekjes en speciaalzaken zijn er in overvloed. Daarnaast zijn er verschillende theaters waar diverse voorstellingen worden gegeven. De stad heeft ieder jaar ook leuke festivals, evenementen en openluchtconcerten.

Vliegen naar Saskatoon

Neem een kijkje op onze website voor de goedkoopste vliegtickets naar Saskatoon. Onze database bevat de actuele prijzen van alle maatschappijen. Vergelijk ze, maak een keuze en reserveer de voordeligste vlucht naar Saskatoon via onze ticketshop. Een plaatsje reserveren is een fluitje van een cent.

Algemene reisinformatie Canada

  • Temperatuur: Saskatoon staat bekend om de warme zomers en koude winters: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen 11°C en 25°C en in januari tussen de -13°C en -24°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je reis naar Saskatoon

Op CheapTickets.be vind je niet alleen de voordeligste vluchten naar Saskatoon, maar ook naar vele andere fantastische steden. We hebben tevens een ruime keuze aan hotels, huurwagens en compleet verzorgde vakanties. Je kan dus een complete vakantie boeken bij CheapTickets.be. Waar wacht je nog op?

Naar Saskatoon vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Saskatoon

Wil je niet te veel geld uitgeven aan vliegtuigtickets naar Saskatoon in Canada? Gebruik dan onze handige zoekmachine. Zo kan je meteen alle prijzen vergelijken. Heb je een interessante vlucht naar Saskatoon gevonden? Boek deze dan online in onze ticketshop. Zo eenvoudig is het.

Dankzij onze site betaal je nooit meer te veel voor een vakantie naar de bestemming van jouw dromen. Daarenboven geniet je altijd van de beste deals via ons flight alert system.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be