Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Canada

Montreal

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Montreal

Vliegtickets Montreal

Met ongeveer 1.650.000 inwoners is deze stad, die beroemd is voor haar rijke cultuur, één van de grootste steden van Canada. Door de interessante mix van oude en nieuwe architectuur is Montreal zeker een bezoek waard. Je vindt er tal van skyscrapers, maar ook historische gebouwen zoals kathedralen en kerken.

Architectuur en cultuur in Montreal

De Basiliek Notre-Dame is één van de bekendste attracties van de stad. In het historische stadsgedeelte zijn ook mooie 17e-eeuwse huizen te vinden. ’s Avonds zijn er indrukwekkende lichtshows. Bovendien ontdek je er enkele mooie musea, zoals een kunstmuseum en het museum voor archeologie en geschiedenis. Vooral tijdens de zomermaanden worden er in Montreal vele festivals gehouden die de rijke cultuur van de stad illustreren.

De ondergrondse stad

De grote stad die zich onder het stadscentrum bevindt, is bijzonder indrukwekkend. Hier kan je winkelen, naar de bioscoop of op restaurant gaan, of zelfs een museum bezoeken. Je vindt er ook metro- en treinstations. Het enorme ondergrondse complex maakt van de stad ook een geliefde winterbestemming.

In Montreal zijn er veel verschillende culturen. En dit vind je terug in de uitgebreide keuken. Met ongeveer 4500 restaurants is een vliegreis naar Montreal de ideale vakantie voor culinaire liefhebbers!

Vliegen naar Montreal

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Montreal? Op CheapTickets.be vind je de voordeligste vliegtuigtickets naar de populairste bestemmingen in Canada. Gebruik onze zoekmachine, vergelijk de opties en kies het voordeligste ticket. Nadien kan je dit vliegticket naar Montreal boeken via onze ticketshop. Zo eenvoudig is het.

Algemene reisinformatie Canada

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is 26°C. In de winter is het er gemiddeld -10,4°C.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Canadese dollar.
  • Taal: de officiële taal is Frans, maar er wordt ook Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Montreal

Voor de interessantste vliegtuigtickets naar Montreal ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Maar ook voor een leuk hotel of een huurwagen kan je bij ons terecht. En heb je al een reis- en annuleringsverzekering afgesloten? Ook dat kan via onze website. Voor een onvergetelijke en voordelige vliegreis naar Montreal hoef je dus echt niet ver te zoeken.

Naar Montreal vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Montreal

Zou je graag een vlucht naar Montreal boeken zonder een fortuin uit te geven? Vergelijk dan eerst de tarieven van alle maatschappijen op CheapTickets.be. Zo ben je 100% zeker dat je niet te veel betaalt voor een ticket naar Montreal.
Daarnaast profiteer je altijd van de interessantste aanbiedingen en blijf je op de hoogte van de meest actuele promoties via ons handige flight alert system.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be