Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Canada

Sept Iles

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Sept-Iles

Vliegtickets Sept-Iles

Sept-Iles ligt in het zuidoosten van Canada, aan de Golf van Saint Lawrence. De stad is een van de grootste steden in de regio. Vooral voor wildlife- en natuurliefhebbers is Sept-Iles een prachtige vakantiebestemming.

Cultuur en historie

Wil je meer weten over de geschiedenis van de Canadese provincie Quibec? Breng dan een bezoek aan het North Shore Regional Museum. Een andere aanrader is het Musee Shaputuan. Hier kom je veel te weten over de oorspronkelijke bewoners van de provincie, de Naskapi-Montagnais indianen, ook wel de Innu genoemd.
Andere bezienswaardigheden zijn de haven en Vieux Poste de Sept-Iles. Deze oude handelspost uit 1676 is omgetoverd tot één van de meest populaire attracties.

Omgeving Sept-Iles

De stad ligt in een prachtige omgeving met water, heuvels, rivieren, bossen en parken. Een dagje sightseeing is zeker de moeite waard. Tijdens een vliegreis naar Sept-Iles moet je zeker en vast een uitstap maken naar het Reserve naturelle des Sept-Îles, een beschermd natuurgebied dat bestaat uit een eilandenarchipel van zeven eilandjes. Hier leven ongeveer 27 verschillende vogelsoorten waaronder de zeldzame Atlantische Puffin (Papegaaiduiker) en pinguïns.

Vliegen naar Sept-Iles

Ben je volop bezig met het plannen van een vliegreis naar Sept-Iles? Vergeet dan niet om een kijkje te nemen op onze website. Hier vind je in enkele seconden de beste tarieven voor vluchten naar Sept-Iles. Zo blijft er extra vakantiebudget over voor een leuke uitstap.

Algemene reisinformatie Sept-Iles

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 15°C en in januari gemiddeld -15°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je ticket naar Sept-Iles

Of je nu naar een Europese of verre bestemming wil vliegen, op CheapTickets.be boek je altijd de voordeligste vluchten. Ook voor vliegtuigtickets naar Sept-Iles hebben wij de beste tarieven. Maar daar stopt het niet. Op CheapTickets.be zijn ook hotels en huurwagens tegen scherpe prijzen te vinden. Boek alles online en geniet van een welverdiende vakantie!

Naar Sept Iles vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Sept-Iles

Geniet van een onvergetelijke vliegreis naar Sept-Iles zonder een fortuin te spenderen aan vliegtuigtickets door eerst de prijzen van alle airlines te vergelijken op CheapTickets.be. Dankzij onze handige vergelijkingstool profiteer je altijd van de beste deals.

Via ons flight alert system vlieg je steeds aan de laagste prijs! Je krijgt steeds de meest voordelige vluchten naar Sept-Iles te zien.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be