Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Canada

Charlottetown

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Charlottetown

Charlottetown

Vliegtickets Charlottetown

Charlottetown ligt op het Canadese Prince Edward Island, dat met een brug aan het vasteland is verbonden. De stad ligt in het uiterste zuidoosten van het land en heeft ongeveer 33.000 inwoners. Charlottetown is het belangrijkste centrum op het gebied van cultuur.

Cultuur in Charlottetown

Charlottetown is een gezellige stad met mooie, historische gebouwen in het oude gedeelte. Eén van de oudste gebouwen is het Province House uit 1847. Een must is ook het Centre of Arts, met daarin onder andere een kunstgalerij, museum en theater.

Cultuur en geschiedenis zijn ook te vinden in het Orwell Historic Village, een 19e-eeuws dorpje met historische gebouwen zoals boerderijen, winkels, een hoefsmederij en schoolgebouw.

Nationaal Park

Ook voor natuurliefhebbers is een vliegreis naar Charlottetown de moeite waard. Het Prince Edward Island National Park is een prachtig natuurgebied met duinen, stranden, water, rotsen, bossen en een grote diversiteit aan planten en dieren. Het is een echte aanrader.

Vliegen naar Charlottetown

Voor goedkope vluchten naar Charlottetown is er maar een adres: CheapTickets.be. We hebben immers een gebruiksvriendelijke zoekmachine ontwikkeld waarmee je in een handomdraai de prijzen van alle airlines naast elkaar kan leggen. Zo vind je direct de voordeligste vliegtickets naar Charlottetown. Handig, niet?

Algemene reisinformatie Canada

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 23°C en in januari gemiddeld -3°C.
  • Tijdsverschil: het is er vijf uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Canadese dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Charlottetown

Op CheapTickets.be vind je een overzichtelijk aanbod van de voordeligste vluchten naar Charlottetown en andere topbestemmingen wereldwijd. De website wordt altijd actueel gehouden, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wij hebben naast voordelige vliegtickets ook de beste deals voor het huren van een auto of voor het boeken van een hotelovernachting. Zelfs een reis- en annuleringsverzekering kan je afsluiten via onze website. Ontdek dus snel ons uitgebreide aanbod!

Naar Charlottetown vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Charlottetown

Boek een vlucht naar Charlottetown zonder een fortuin uit te geven op CheapTickets.be! Bij ons kan je in enkele eenvoudige stappen de prijzen van alle maatschappijen vergelijken en daarna online een plaatsje reserveren. Makkelijker kan niet.

Daarnaast profiteer je altijd van de beste aanbiedingen en promoties op vliegtuigtickets naar Charlottetown via ons flight alert system!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be