Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Canada

Calgary

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Calgary

Vliegtickets Calgary

Calgary ligt in Canada, op ongeveer 80 kilometer van de Rocky Mountains. Het is de snelst groeiende en de grootste stad van de provincie Alberta, en na Toronto en Montreal de grootste stad van het land. Calgary heeft bovendien een erg boeiend verleden.

Activiteiten in Calgary

Het Glenbow Museum is het allergrootste museum van West-Canada. Hier maak je kennis met de Canadese Indianen en hun eerste ontdekkers. In Calgary werden in 1988 de Olympische Winterspelen gehouden. Je kan er nog steeds de Olympische Plaza, de skipiste en het museum bezoeken.

Met de kids

Heb je met het hele gezin een vliegreis naar Calgary geboekt? Dan is de plaatselijke Zoo een echte aanrader. Hier kan je echte beren en andere inheemse diersoorten bezichtigen.
Ook interessant is de Calgary-Stampede, de grootste openluchtshow ter wereld met huifkarraces en cowboy- en indianenfeesten. Dit evenement trekt elk jaar honderdduizenden bezoekers aan.

Vliegen naar Caglary

Ben je van plan om vliegtickets naar Calgary te boeken? Op CheapTickets.be vind je de allervoordeligste tickets naar bestemmingen over de hele wereld. Op onze site kan je namelijk de tarieven van de verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken. Maak een keuze en boek jouw voordelige vlucht naar Calgary rechtstreeks via onze site. Het is supereenvoudig. Ontdek het zelf!

Algemene reisinformatie Canada

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt ongeveer 23°C. Tijdens de wintermaanden is het er ongeveer -5°C.
  • Tijdsverschil: het is er 8 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn Engels en Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek nu je vakantie naar Caglary

Op CheapTickets.be vind je steeds de voordeligste vliegtuigtickets naar Calgary en tal van andere bestemmingen in Canada. Daarnaast kan je via onze website ook een huurauto en hotelkamer boeken of een reis- en annuleringsverzekering afsluiten. Allemaal, net zoals de vliegtickets, aan zeer gunstige tarieven. Ontdek het zelf door jouw vertrekdatum in te geven en je merkt meteen hoe eenvoudig en goedkoop het is!

Naar Calgary vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Calgary

Beleef een ontspannende vliegreis naar Calgary zonder te veel te betalen aan vliegtickets! Vergelijk eerst en vooral de prijzen van de verschillende maatschappijen. Die vind je enkel en alleen op CheapTickets.be. Bekijk de goedkope vliegtickets op onze website en boek jouw vlucht naar Calgary in enkele eenvoudige stappen.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be