Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Canada

Vancouver

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar de schatten van British Columbia

Vliegtickets naar Vancouver

De Canadese stad Vancouver is een bruisende internationale havenstad aan de Straat van Georgia, een deelzee van de Grote Oceaan. Vancouver is bekend omwille van de prachtige natuur en hoge levenskwaliteit. Het is een levendige stad met voor elk wat wils.

Flora & fauna

Vancouver is een groene stad tussen de bergen en de zee. Je vindt er niet minder dan 180 stadsparken. Stanley Park is het beroemdste park. Het is vierhonderd hectare groot en één van de grootste natuurparken ter wereld!

Ook het Vancouver Aquarium mag je zeker niet missen. Hier ontdek je witte dolfijnen, exotische vissen en enorme zeesterren.

Ontspannen en inspannen

Buitensportliefhebbers komen zeker aan hun trekken tijdens een vliegreis naar Vancouver. Hier kan je naar hartenlust skiën, golfen, zeilen, bergbeklimmen en nog veel meer! En om te ontspannen kan je het pittoreske Gastown opzoeken, het oude stadscentrum. Op deze sfeervolle plek zijn tal van gezellige restaurants, trendy bars, leuke shops en kunstgaleries te vinden.

Vliegen naar Vancouver

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Vancouver? Dan hoef je echt niet verder te zoeken. Bij CheapTickets.be vind je steeds de allervoordeligste vliegtuigtickets naar deze en tal van andere bestemmingen in Canada. Hier kan je immers alle beschikbare vluchten van de verschillende maatschappijen met elkaar vergelijken. Eens een keuze gemaakt is, kan je jouw vlucht naar Vancouver ook boeken via onze site. Niets is gemakkelijker en alles gebeurt online, 7 dagen op 7 en 24 uur per dag!

Algemene reisinformatie Canada

  • Temperatuur: De gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 18°C en tijdens de winter is het er tussen de 0,5 en -1°C.
  • Tijdsverschil: Het is er negen uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: De Canadese dollar.
  • Taal: Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelig reizen met CheapTickets.be

Op CheapTickets.be is alles te vinden voor een voordelige vliegreis naar Vancouver. We hebben bijvoorbeeld een ruim aanbod goedkope vliegtuigtickets. Daarnaast kan je op onze website ook een leuk hotel vinden of een huurwagen reserveren. Zoals je van ons gewend bent, kan je alles online boeken tegen de scherpste prijzen. Kijk snel op de site en ontdek hoe eenvoudig het allemaal is. Voor je het weet ben je vertrokken naar jouw droombestemming!

Naar Vancouver vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Vancouver

Wil je niet te veel spenderen aan vliegtickets naar Vancouver? Dan moet je bij CheapTickets.be zijn. Wij helpen jou bij het vinden van de beste tarieven van alle airlines. Neem een kijkje op onze website, boek de goedkoopste vlucht naar Vancouver online en geniet van een welverdiende vakantie!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be