Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Canada

Quebec

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Quebec

Vliegtickets Quebec

Quebec ligt in het zuidoosten van Canada en is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad heeft een interessant historisch erfgoed en een levendige cultuur met theaters, festivals en musea.

Historie

Stap even terug in de tijd en bezoek Le Vieux Québec, het oudste gedeelte van de stad. Uniek zijn de grote stadsmuren die al vele honderden jaren oud zijn. Historische bouwwerken die je zeker gezien moet hebben zijn het Ursulinenklooster uit 1693 en het Châteaux Frontenac uit 1893.

Cultuur in Quebec

Hou je van musea? Dan mag je het Museum of Civilization beslist niet overslaan. In dit interactieve museum krijg je een goed beeld van de cultuur van de stad en de provincie. Tot de lokale cultuur behoort ook het jaarlijkse Winter Carnival, een enorm festival met talloze activiteiten.

Leuk voor de hele familie is het Parc Aquarium. Hier maak je kennis met waterdieren, zoals ijsberen, walrussen en een groot aantal vissoorten. Of maak tijdens je vliegreis naar Quebec een uitstapje naar het Parc de la Jacques-Cartier, een groot natuurgebied waar je uitstekend kan sporten.

Vliegen naar Quebec

Zou je graag op vakantie gaan naar deze prachtige stad? Neem dan een kijkje op onze website voor de goedkoopste tickets naar Quebec. Onze database bevat namelijk de prijzen van alle airlines zodat je makkelijk een keuze kan maken. En via onze ticketshop kan je zelfs een vlucht naar Quebec boeken. Het is snel, eenvoudig en vooral veilig.

Algemene reisinformatie Canada

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 19,2°C en in januari gemiddeld -12°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Quebec

Met onze zoekmachine ontdek je razendsnel de voordeligste vliegtuigtickets naar Quebec. Daarnaast kan je ook voor een hotelkamer of huurauto bij ons terecht. En heb je al aan een reis- en annuleringsverzekering gedacht? Je kan alles online boeken tegen de scherpste tarieven op CheapTickets.be. Waar wacht je dus nog op?

Naar Quebec vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Quebec

Op zoek naar voordelige vliegtickets naar Quebec in Canada? Dan ben je bij CheapTickets.be op de juiste plek! Je ontdekt hier niet alleen goedkope vluchten naar Quebec, maar ook naar vele andere bestemmingen wereldwijd. Je hoeft enkel de verschillende vluchtopties te vergelijken en een plaatsje te reserveren. Makkelijker kan niet.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be