Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Canada

Halifax

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Halifax

Vliegtickets Halifax

Halifax ligt aan de zuidoostkust van Canada, in de provincie Nova Scotia. Een bezoek aan deze mooie stad verveelt niet snel, want Halifax heeft heel wat te bieden voor elk type toerist.

Historisch centrum

Halifax heeft een historisch centrum met prachtige bouwwerken, musea, kunstgalerijen en parken. De stad ontstond in de 19e eeuw en veel bezienswaardigheden komen dan ook uit die periode. Een aanrader is de gotische kathedraal ‘Cathedral Church of All Saints’, die bekend staat om zijn prachtige glas-in-lood ramen. Andere religieuze gebouwen zijn de Onze-Lieve-Vrouwen kapel uit 1661 en de St. George kerk uit 1801.

Halifax heeft ook een aantal mooie parken en tuinen. In de Openbare Tuinen staan bomen, bloemen en planten die afkomstig zijn uit de hele wereld.

Citadelheuvel

Vanwege zijn architectuur en geschiedenis is de Citadelheuvel een van de mooiste en populairste bezienswaardigheden in Halifax. Het stervormige fort werd in de negentiende eeuw ter verdediging van de stad gebouwd. Er worden nu rondleidingen gegeven en er is een museum over de geschiedenis van het leger. Dit is een echte aanrader tijdens een vliegreis naar Halifax.

Vliegen naar Halifax

Om snel en goedkoop een vliegticket naar Halifax te boeken, moet je bij CheapTickets.be zijn. Onze database bevat de actuele prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen. Selecteer een vertrekdatum en je krijgt meteen een overzicht van de beschikbare vluchten. Zit er een interessante vlucht naar Halifax tussen? Boek deze dan online via onze ticketshop. Makkelijker kan niet!

Algemene reisinformatie Canada

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 18°C en in de winter kan de temperatuur dalen naar -8°C.
  • Tijdsverschil: het is er vijf uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Canadese dollar.
  • Taal: Engels en Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Halifax

Wil je niet te veel betalen voor een vliegtuigticket naar Halifax? Kijk dan op onze site. Bij ons zijn steeds de beste tarieven te vinden. Maar dat is nog niet alles. Wij kunnen jou ook helpen bij het boeken van een hotelkamer of het reserveren van een huurauto. Zo kan je meteen een volledige vakantie plannen.

Naar Halifax vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Halifax

Nog op zoek naar goedkope vliegtuigtickets naar Halifax? Dan ben je bij CheapTickets.be op de perfecte plek! Je ontdekt er niet alleen de goedkoopste vliegtickets naar eender waar in Canada, wij bieden ook hotels en huurwagens aan. Wij hebben alles in huis voor een onvergetelijke vliegreis naar Halifax.

Bovendien houden wij jou op de hoogte van de nieuwste promoties op vluchten naar Halifax via ons flight alert system. Zo kan je altijd van de beste deals profiteren.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be