Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Canada

Toronto

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar 553m omhoog de CN toren in

Vliegtickets Toronto

Toronto is de hoofdstad van de provincie Ontario en de belangrijkste stad van Canada. Het is een bruisende, multiculturele en zeer sfeervolle metropool.

Voor goedkope vliegtickets naar Toronto moet je zeker een kijkje nemen op CheapTickets.be. Je kan er namelijk de vluchten van de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken en er de voordeligste optie uitkiezen. Eens een keuze gemaakt is, kan je hier ook een plaatsje reserveren. Zo simpel is het. Was alles maar zo eenvoudig als een vlucht naar Toronto boeken op CheapTickets.be!

CN Tower

De CN Tower was voor vele jaren het allerhoogste vrijstaand gebouw ter wereld. De toren is maar liefst 553 meter hoog en werd oorspronkelijk gebouwd als radio- en televisietoren. Vandaag is dit bouwwerk de belangrijkste bezienswaardigheid in Toronto. Neem een van de vier glazen liften naar boven en geniet van een adembenemend panorama over de stad.

Cultuur in Toronto

Toronto is een multiculturele stad. Breng zeker een bezoek aan China Town, Little Italy en Greek Town. Het voelt net alsof je niet langer in Canada bent.

In Toronto bevindt zich ook het allergrootste museum van Canada: het Royal Ontario Museum (ROM) met meer dan 5 miljoen geëxposeerde stukken! Hier kan je onder andere terecht voor tentoonstellingen over wetenschap, natuur, geschiedenis en archeologie. Het is een echte aanrader voor museumliefhebbers.

Algemene reisinformatie Canada

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt ongeveer 26°C en in de wintermaanden is het er gemiddeld -2°C.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn Engels en Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Toronto!

De allervoordeligste vliegtuigtickets naar Toronto zijn te vinden op CheapTicket.be. Bovendien kan je bij ons ook terecht voor het boeken van een huurwagen of een hotelovernachting, en voor het afsluiten van een reis- of annuleringsverzekering. Neem vandaag nog een kijkje en ontdek ons uitgebreide aanbod naar honderden bestemmingen over de hele wereld!

Naar Toronto vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Toronto

Nog op zoek naar goedkope vliegtickets naar Toronto? Dan ben je bij CheapTickets.be op de juiste plek. Wij hebben de prijzen van alle airlines op een rijtje gezet, zodat je makkelijk een keuze kan maken. Ontdek het zelf en geniet van een fantastische vliegreis naar Toronto.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be