Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Canada

Fort Mcmurray

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Fort McMurray

Fort Mcmurray

Vliegtickets Fort McMurray

Fort McMurray ligt bij de samenvloeiing van de Clearwater River en de Athabasca River in de Canadese staat Alberta. De stad speelde een belangrijke rol in de aardolie-industrie en wordt ook wel Oilsands City genoemd.

Bezienswaardigheden Fort McMurray

Fort McMurray heeft één van de grootste ‘oil sands’ ter wereld. Op deze plaatsen wordt olie uit zand gewonnen. Vanwege de belangrijke economische en culturele waarde hiervan is het Fort McMurray Oil Sands Discovery Centre een must. Hier kom je alles te weten over de manier waarop de olie uit de zandgronden wordt gewonnen.

Stap even terug in de tijd en breng een bezoek aan het Heritage Park. In dit grote openluchtmuseum ontdek je verscheidene historische gebouwen en een waardevolle verzameling artefacten, waardoor je veel te weten komt over het traditionele leven.

Natuur en recreatie

Ook door het prachtige landschap rond de stad boeken heel wat toeristen een vlucht naar Fort McMurray. Er is een heel scala aan activiteiten: van wandelen en zwemmen in de zomer tot skiën en snowboarden in de winter. Bovendien kan je vanuit Fort McMurray gemakkelijk één van de grootste nationale parken bezoeken: het Wood Buffalo National Park.

Vliegen naar Fort McMurray

Wil je deze Canadese stad verkennen? Neem dan een kijkje op CheapTickets.be voor de voordeligste vluchten naar Fort McMurray. Wij verzamelen de prijzen van alle maatschappijen op een pagina zodat je makkelijk kan vergelijken. Heb je een keuze gemaakt? Boek dan jouw vliegtickets naar Fort McMurray via onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open.

Algemene reisinformatie Canada

  • Temperatuur: de winters zijn koud en lang, de zomers kort en warm. De gemiddelde temperatuur in de zomer is 17°C en in de winter -19°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans. In het gebied rond Fort McMurray wordt voornamelijk Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je tickets naar Fort McMurray

Op CheapTickets.be is veel meer te vinden dan goedkope vliegtuigtickets naar Fort McMurray. Wij hebben ook een ruim aanbod hotels. Voor elk budget is er een leuke hotelkamer te vinden. Daarnaast kan je ook een huurwagen reserveren via onze website – ideaal om de prachtige omgeving rond de stad te verkennen. Ontdek ons aanbod en boek alles online.

Naar Fort Mcmurray vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Fort McMurray

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Fort McMurray? Dan ben je op de juiste plek. Je vindt hier niet alleen de goedkoopste vliegtickets naar de belangrijkste Canadese steden, wij hebben ook een uitgebreid aanbod hotels en huurwagens. Je kan alles online boeken tegen de scherpste prijzen.

Wil je nog goedkoper vliegen? Met ons flight alert system zie je meteen alle nieuwe kortingen op vluchten naar Fort McMurray. Handig, niet?

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be