Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Canada

Kingston

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Kingston

Vliegtickets Kingston

Kingston ligt aan het Lake Ontario, in het uiterste zuidoosten van de Canadese staat Ontario. De grens met de Amerikaanse staat New York ligt op een steenworp afstand van de stad.

Bezienswaardigheden Kingston

Kingston heeft een bruisend cultureel leven met festivals, muziek en theater. Hou je van musea? Breng dan een bezoek aan het Fort Henry National Historical Site. Dit fort werd gebouwd ter verdediging van de stad en huist nu een museum over de militaire geschiedenis van Kingston.

Natuur en recreatie

Heel wat avontuurlijke toeristen boeken een vliegreis naar Kingston. De omgeving rond de stad is geschikt voor talloze outdooractiviteiten, zoals mountainbiken en kanoën. Van de vele mogelijkheden op het gebied van watersport zijn duiken en zeilen erg populair. Daarnaast biedt de stad hele goede voorzieningen om te golfen.

In de omgeving van Kingston zijn een aantal schitterende natuurparken te vinden. Zoals het Frontenac Provincial Park, dat een mooie mix aan bossen, meren en wildlife biedt. Ook het grote Lake Ontario trekt, met zijn prachtige eilanden, veel bezoekers.

Vliegen naar Kingston

Om in een handomdraai een goedkope vlucht naar Kingston te boeken, moet je bij CheapTickets.be zijn. Hier kan je supereenvoudig de prijzen van alle airlines vergelijken. Op deze manier ben je 100% zeker dat je niet te veel betaalt voor een ticket naar Kingston. Neem dus een kijkje op onze site, boek je vliegtickets en geniet van een welverdiende vakantie.

Algemene reisinformatie Canada

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 20,3°C en in januari -8°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Canadese Dollar.
  • Taal: de officiële talen zijn het Engels en het Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegtickets Kingston en meer

Dat op onze website de goedkoopste vliegtuigtickets naar Kingston te vinden zijn, dat wist je waarschijnlijk al. Maar heb je ook al een kijkje genomen naar ons uitgebreide aanbod hotelkamers? Of zoek je nog een huurwagen? Ook hiermee kunnen wij jou helpen. Op CheapTickets.be is alles te vinden voor een fantastische reis naar Kingston.

Naar Kingston vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Kingston

Zoek je nog betaalbare vliegtickets naar Kingston? Kijk dan op onze website! Hier kan je razendsnel alle vluchten naar Kingston vergelijken. Zo ben je zeker dat je niet te veel betaalt en blijft er extra geld over voor een leuke uitstap. Je portefeuille zal je dankbaar zijn.

Daarnaast houden wij jou up-to-date van de nieuwste kortingen en promoties op vluchten naar Kingston via ons flight alert system. Je zal dus nooit geen interessante aanbieding meer missen!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be