Vluchten Amsterdam – Birmingham

Vluchten Amsterdam – Birmingham

Gebruiksgemak en scherpe prijzen staan centraal bij CheapTickets.be. Hier kan je immers vliegensvlug goedkope vliegtickets van Amsterdam naar Birmingham boeken. Alles gebeurt online, je kan dus 24u per dag bij ons terecht. Profiteer vandaag nog van onze interessante aanbiedingen en voor je het weet zit je op het vliegtuig van Amsterdam naar Birmingham!

Groene stad Birmingham

Birmingham is een van de grootste steden van het Verenigd Koninkrijk. In deze grootstad zijn dan ook verschillende bezienswaardigheden te ontdekken. Misschien wel het meest opmerkelijke is het Selfridges Building, een groot winkelcentrum met een futuristische uitstraling. Ook de Town Hall en St. Philip’s Cathedral mogen gezien worden. Birmingham is tevens een erg groene metropool. Er zijn maar liefst 571 parken te vinden – meer dan enig andere Europese stad.

Airlines vanaf Amsterdam

Vanaf Schiphol kun je onder andere vliegen met KLM, Lufthansa, Vueling, TUI Fly, Turkish Airlines, British Airways, Tap Air Portugal, Easyjet, Transavia, Emirates, Etihad Airways, Thai Airways en nog veel meer. Vanaf Amsterdam vlieg je naar veel populaire bestemmingen!

Van Amsterdam naar Birmingham

Vlieg je van Amsterdam naar Birmingham, dan land je op Birmingham International Airport. Deze internationale luchthaven ligt 10 km ten zuidoosten van Birmingham, in het dorpje Bickenhill. BHX Airport is in het vluchtschema van heel wat maatschappijen te vinden. Aan Amsterdam – Birmingham vluchten is er dan ook geen gebrek.

Boek je voordelige vlucht!

Een vliegreis begint steeds op CheapTickets.be. Op onze website ontdek je een ruim aanbod goedkope vliegtickets van Amsterdam naar Birmingham, hotelkamers en huurwagens. Zelfs met het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering kunnen wij jou helpen. Dankzij CheapTickets.be bespaar je dus tijd en geld.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice