Vlieg voordelig naar Birmingham

Vliegtickets naar Birmingham

De tweede grootste stad van Engeland is Birmingham. Na de vernieuwing van het stadscentrum is het een trendy stad geworden, met een ruim aanbod aan culturele activiteiten.

Club Brugge speelt in Leicester City!

Fan van de Champions League? Dit jaar mag Club Brugge nog eens meespelen! Club Brugge speelt op woensdag 14 september en dinsdag 22 november om 20u45 in Leicester City. De eerste pot van de groepsfase tegen deze Engelse kampioen, hun primeur in de Champions League. Boek nu je voordelige vliegtickets en beleef het mee.

Musea en culturele activiteiten

Voor alles op het gebied van keramiek, juwelen, archeologie en metaalwerk moet je een bezoek brengen aan het Birmingham Museum & Art Gallery. Daarnaast vind je er ook een interessant overzicht van de lokale en industriële geschiedenis van de stad.

De Saint Philip’s Cathedral, die zich in de buurt van het museum bevindt, is een kathedraal van onschatbare historische waarde. Maar ook de St. Chad’s Cathedral is een belangrijke kerk omdat het de eerste katholieke kerk was in Engeland na de reformatie in de 16e eeuw.

Uitgaan in Birmingham

In Birmingham duiken er de laatste jaren meer en meer bars, clubs en pubs op. Er worden ook veel culturele evenementen georganiseerd zoals theatervoorstellingen, filmvertoningen en klassieke en hedendaagse concerten. Broad Street is de beste buurt om uit te gaan.

Vliegen naar Birmingham

Voor goedkope vliegtickets naar Birmingham is er maar één adres en dat is CheapTickets.be. Vergelijk de beschikbare vluchten van alle airlines, maak een keuze en boek je tickets online. Onze ticketshop is 24 uur per dag, 7 dagen op 7 open. Een vlucht naar Birmingham boeken was nog nooit zo makkelijk!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur is ongeveer 21°C. De gemiddelde wintertemperatuur is ongeveer 6°C.
  • Tijdsverschil: het is er 1 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de Engelse Pond.
  • Taal: de officiële taal is Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Birmingham

Ben je van plan om naar Birmingham te vliegen? Neem dan snel een kijkje op onze website. Hier vind je gegarandeerd de meest voordelige vluchten naar Birmingham. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor een hotelkamer of huurwagen. Zelfs met een reis- en annuleringsverzekering kunnen wij jou helpen. Ontdek ons uitgebreide aanbod en geniet van een voordelige vliegreis naar Birmingham!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkope vliegtickets naar Birmingham

Een vlucht naar Birmingham in Groot-Brittannië is goedkoper dan je denkt. Er zijn namelijk een heleboel luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen, waardoor er makkelijk goedkope vliegtickets naar Birmingham te vinden zijn. Vergelijk de opties op CheapTickets.be en boek eenvoudig online.

Wij informeren jou graag over de nieuwste promoties en kortingen met ons flight alert system. Zo hoef je geen enkele aanbieding te missen. Dankzij CheapTickets.be reis je steeds voor een zacht prijsje naar Birmingham en andere bestemmingen in Europa. Kijk zelf op de site en betaal nooit meer dan nodig voor een geweldige trip!