Vlieg met Thai Airways voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Thai Airways International

Thai Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Thailand. Sinds 1960 organiseert ze nationale en internationale vluchten vanuit haar thuisbasis in Bangkok. Het succes van deze luchtvaartmaatschappij wordt bevestigd door de talloze internationale onderscheidingen die ze heeft ontvangen.

Thai Airways bestemmingen

Met meer dan 70 bestemmingen verspreid over 35 landen heeft Thai Airways een uitgestrekt netwerk. Ze is actief op verschillende luchthavens in Azië, Europa, Oceanië en Amerika. Belgische vluchten van Thai Airways maken gebruik van Brussels Airport.

Jaarlijks kiezen ongeveer 20 miljoen reizigers voor een Thai Airways vlucht. Om al deze mensen tijdig op hun bestemming te krijgen, ontwikkelde het bedrijf een vloot van 96 toestellen. Deze vloot is een mix van Boeing en Airbus met een capaciteit tussen 150 en 500 passagiers.

Thai Airways vluchten

Op de vluchten van Thai Airways vind je drie verschillende serviceniveaus: economy, business en first class.

Thai Airways heeft de laatste jaren heel wat geïnvesteerd in de vernieuwing van haar economy class. Je vindt er dan ook moderne, comfortabele zetels en een video on demand systeem. Bovendien kan je tijdens de vlucht proeven van de heerlijke Aziatische keuken. De business class kreeg de naam royal silk class mee. In deze reisklasse geniet je volop van alle gastvrijheid en comfort die Thai Airways te bieden heeft. Je hebt er keuze uit verschillende maaltijden en dranken. Daarnaast kan je gebruik maken van een modern entertainmentsysteem en krijg je een pakket verzorgingsproducten.

De ultieme vliegervaring vind je in de royal first class. Met dit ticket van Thai Airways vlieg je in alle luxe. Een persoonlijke service, welkomstdrankje, gastronomische maaltijden, toegang tot de lounges en een stoel die volledig plat kan, zijn in deze reisklasse standaard.

Royal Orchid Plus

Dankzij Royal Orchid Plus, het frequent flyer programma van Thai Airways, geniet je van een heleboel extra's. Met dit lidmaatschap kan je airmiles sparen en later omruilen in gratis upgrades. Leden zijn onderverdeeld in vier categorieën, gaande van entry level tot platinum. Je stijgt in deze rangschikking door Thai Airways tickets te kopen. Des te hoger je categorie, des te groter de voordelen.

Thai Airways baggage

Op alle vluchten van Thai Airways mag je gratis een bepaalde hoeveelheid bagage meenemen. Deze limiet is afhankelijk van de reisklasse van je Thai Airways vliegticket. Ruimbagage is beperkt tot 20kg voor economy class reizigers. Passagiers in de royal silk class en royal first class mogen hier respectievelijk 10 en 20 kilogram bijtellen.

Handbagage

Elke passagier mag 7kg handbagage aan boord meenemen. Handbagage mag niet groter zijn dan 56 x 46 x 25 cm.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets Thai Airways

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Thai Airways vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Vluchten Thai Airways

Van plan om een vliegreis met Thai Airways te boeken? Goedkope Thai Airways vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare Thai Airways vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Thai Airways Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!