Vlieg van Brussel naar Bangkok

Route Brussel - Bangkok

Bangkok ligt op ruim 9.034 kilometer vliegafstand van Brussel (Zaventem). De gemiddelde vliegtijd naar deze metropool is zonder overstap ongeveer 11 uur. Wat leesvoer en een goede film zijn dus geen overbodige luxe.

Lees meer over:

Informatie over Bangkok

Bangkok, de stad die vroeger een kleine handelspost was, is nu een bruisend metropool en de hoofdstad van Thailand. De stad, die wereldwijd bekend staat als het culturele hart van het land, telt meer dan 11 miljoen inwoners en is daarmee de grootste en dichtstbevolkte stad van Thailand. Vele toeristen vliegen jaarlijks naar Bangkok om daarna door te reizen naar een tropische plaats aan de kust. Toch is er in Bangkok echt genoeg te doen, want met historische bezienswaardigheden, het verrukkelijke eten en het bruisende nachtleven ga jij je echt niet snel vervelen in deze stad.

Hoogtepunten in Bangkok zijn onder andere The Grand Palace, waar je echt een hele dag kunt rondkijken en waar ook Wat Phra Kaew is gevestigd. Bovendien kun je in Bangkok genieten van een traditionele Thaise massage of van een populaire Tuk Tuk tour.

Veel gestelde vragen

  • Zijn er momenteel COVID-19-gerelateerde reisbeperkingen in Bangkok?
    Reisbeperkingen in Thailand in verband met het coronavirus veranderen constant. Bekijk daarom onze reisadvies pagina over Thailand voor de laatste updates.

  • Hoe lang duurt het om te vliegen van Brussel naar Bangkok?
    De gemiddelde vliegtijd van Brussel naar Bangkok is 10 uur en 50 minuten.

  • Hoeveel vliegvelden zijn er in Bangkok?
    Er zijn twee luchthavens in Bangkok, en dat zijn Bangkok Airport (BKK) en Don Muang Airport (DMK). De meeste internationale vluchten naar Bangkok komen aan op Bangkok Airport.

Alternatieve vluchten

Ontdek meer geweldige bestemmingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice