Vlieg voordelig naar Bangkok

Vliegtickets Bangkok

Bangkok is de hoofdstad van Thailand en heeft een bijzonder uitgebreid aanbod aan bezienswaardigheden. Er is voor elk wat wils en daarom is het een uitzonderlijke bestemming voor een fantastische vakantie.

Vlieg naar fascinerende tempels en kloosters

In Bangkok vind je honderden kloosters en tempels. In ‘Wat Pho’, het oude klooster naast het Grand Palace, kan je een prachtig Boeddhabeeld van 46 meter lang bewonderen. Het ganse terrein van de tempel is werkelijk fascinerend en dus een bezoek meer dan waard.

Nog een aanrader tijdens een vliegreis in Bangkok is het Koninklijk Paleis. Hier staat de ‘Tempel van de Smaragden Boeddha’ (Wat Pra Keo), een van de belangrijkste tempels van gans Thailand.

Een indrukwekkende boottocht

Maak zeker een boottocht door de grachten wanneer je Bangkok bezoekt. Je kan er de ‘drijvende markten’ met platte bootjes vol etenswaren en souvenirs bezichtigen. Dit is een onvergetelijke ervaring!

Vliegen naar Bangkok

Voor de voordeligste vliegtickets naar Bangkok kan je altijd rekenen op CheapTickets.be! Hier vind je op elk moment de mooiste deals en de nieuwste actieprijzen naar Bangkok en andere reisbestemmingen in Azië. Je moet enkel nog een keuze maken tussen de beschikbare vluchten naar Bangkok en een plaatsje reserveren. Nog eenvoudiger kan niet!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomer is het in Bangkok gemiddeld ongeveer 32°C. In de winter is het er gemiddeld 28°C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze zomermaanden is het in Bangkok 5 uur later dan in België en tijdens onze winter 6 uur later.
  • Munteenheid: de Thaise Baht (THB).
  • Taal: de officiële taal is het Thai en in de toeristische gebieden kunt u met Engels terecht.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Meer dan vliegtickets naar Bangkok

CheapTickets is al vele jaren dé expert op het vlak van goedkope vliegtuigtickets naar Bangkok. Maar op onze site is veel meer te vinden. Wist je dat we ook hotelkamers en huurwagens aanbieden? Je kan bij ons zelfs een reis- en annuleringsverzekering afsluiten. We hebben dus alles in huis voor een zorgeloze en onvergetelijke vliegreis naar Bangkok.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bangkok

Droom je al langer van een vlucht naar Bangkok in Thailand? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Op CheapTickets.be kan je namelijk de voordeligste tickets naar Bangkok vinden. Vergelijk de opties, maak een keuze en boek je ticket direct online. Het is niet alleen eenvoudig maar ook voordelig, dus waarom zou je nog wachten?

Daarnaast kan je ons handige flight alert system gebruiken om up-to-date te blijven van de nieuwste kortingen op vluchten naar Bangkok. Zo profiteer je steeds van de beste prijzen!