Je ticket naar relaxen in het paradijs

Vliegtickets Phuket

Kan je niet wachten tot de winter voorbij is en verlang je naar de zon? Maak je dan klaar voor een reis naar Phuket! Dit tropische eiland in de Andamanse Zee is een echt vakantieparadijs.

Relax op de witte zandstranden, neem een duik in de azuurblauwe zee en vertrek in de avond naar Phuket Stad voor een drankje in een van de gezellige barretjes. Naast relaxen op de stranden is er nog veel meer te doen op het eiland. Phuket is het grootste eiland van Thailand en ideaal om op de scooter te verkennen. Bezoek de mooie uitzichtpunten, ga zwemmen bij een van de watervallen en geniet van de natuur om je heen.

Boek nu je ticket en maak Phuket het startpunt van jouw reis door Thailand!

De stranden van Phuket

Paton Beach is het bekendste en tevens ook het drukste strand van Phuket. Gelukkig zijn er ook veel mooie rustige stranden te vinden zoals Freedom Beach, Kamala Beach, Nai Thon Beach en Ao Sane Beach.

Wissel af en ontdek welk strand jouw favoriet is!

Natuur op Phuket

Phuket staat bekend om de stranden, maar het eiland heeft ook mooie natuur te bieden. In het Khao Phra Thaeo Wildlife Park ontdek je tal van wilde dieren, zoals herten, apen en schildpadden. Daarnaast vind je op het eiland meerdere watervallen zoals Bang Pae en Ton Ao Yon. Mis ook zeker het spectaclaire uitzichtpunt Laem Phromthep niet!

Verder reizen vanaf Phuket

Vanaf Phuket kan je gemakkelijk verder reizen naar andere mooie plekken in Thailand. Reis bijvoorbeeld verder naar Krabi of Phang Nga waar je spectaculaire rotsformaties kunt bewonderen.

Krijg je geen genoeg van de island vibes? Stap dan op de boot en ontdek de andere Thaise eilanden zoals Koh Phi Phi.

Vliegen naar Phuket

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: het is er het hele jaar door warm met gemiddelde temperaturen van rond de 32°C. De beste reistijd is van november tot april.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur later dan in België, in de winter is dat zes uur.
  • Munteenheid: de Thaise Baht (THB).
  • Taal: de officiële taal is Thai. De taal is te onderscheiden in een aantal dialecten. Er wordt (vooral in grote steden en toeristische bestemmingen) redelijk goed Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice