Vlieg met Tui Fly voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over TUI fly

TUI fly is de nieuwe naam van het vroegere TUI fly. "TUI fly" werd opgericht in 2007 en is de op één na grootste luchtvaartmaatschappij van België voor passagiersvervoer. De Belgische thuisbasis van TUI fly is Zaventem. Oorspronkelijk wou TUI fly als kleine luchtvaartmaatschappij opereren met slechts 2 vliegtuigen, maar door de stopzetting van Sobelair werd de opstart plots veel groter. TUI fly ging ook alle vluchten van touroperator Jetair uitvoeren en zo bestond in het eerste seizoen de vloot uit 5 middellangeafstandstoestellen. Tegenwoordig bestaat de vloot uit 40 toestellen, waarvan het grootste deel Boeing 737-800 is.

Onderdeel van TUI

TUI fly behoort tot 's werelds grootste toerismegroep: TUI Travel PLC. De TUI Airlines groep is hier ook een onderdeel van. Samen met nog 5 andere luchtvaartmaatschappijen behoort TUI fly tot deze laatste groep, samen goed voor 158 toestellen.

In december 2013 nam TUI fly de eerste en enige Belgische Boeing 787 "Dreamliner" in gebruik.

TUI fly vertrek luchthavens

TUI fly voorziet vluchten vanaf Antwerpen, Zaventem, Charleroi, Luik en Oostende. Deze routes zijn op bepaalde data beschikbaar. Vul jouw vertrek- en aankomstdata in ons zoekvenster in en kijk welke vluchten beschikbaar zijn!

Vluchten vanuit Oostende

TUI fly is een populaire airline omdat ze vliegen vanaf Oostende! Wil jij ook graag vanaf Oostende vertrekken? Bekijk onze populairste bestemmingen met vertrek vanuit Oostende of filter in de zoekresultaten op TUI fly.

TUI fly Bestemmingen

TUI fly voert lijnvluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in 27 landen, voornamelijk in Europa. Naast het Middellandse Zeegebied en de Canarische Eilanden, vliegt TUI fly ook op het Rode Zeegebied, Kaapverdië, Afrika, Azië, de Verenigde Staten en de Caraïben.

Populair per luchthaven

Wil je binnenkort op vakantie en vlieg je graag met TUI fly? Boek dan een vlucht naar een van onderstaande populaire TUI fly bestemmingen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice