Vlieg met Tui Fly voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over TUI fly

TUI fly is de nieuwe naam van het vroegere Jetair. "TUI fly" werd opgericht in 2007 en is de op één na grootste luchtvaartmaatschappij van België voor passagiersvervoer. De Belgische thuisbasis van TUI fly is Zaventem. Oorspronkelijk wou TUI fly als kleine luchtvaartmaatschappij opereren met slechts 2 vliegtuigen, maar door de stopzetting van Sobelair werd de opstart plots veel groter. TUI fly ging ook alle vluchten van touroperator Jetair uitvoeren en zo bestond in het eerste seizoen de vloot uit 5 middellangeafstandstoestellen. Tegenwoordig bestaat de vloot uit 40 toestellen, waarvan het grootste deel Boeing 737-800 is.

Vliegen met TUI fly

TUI fly behoort tot 's werelds grootste toerismegroep: TUI Travel PLC. De TUI Airlines groep is hier ook een onderdeel van. Samen met nog 5 andere luchtvaartmaatschappijen behoort TUI fly tot deze laatste groep, samen goed voor 158 toestellen.

In december 2013 nam TUI fly de eerste en enige Belgische Boeing 787 "Dreamliner" in gebruik.

TUI fly vertrek luchthavens

TUI fly voorziet vluchten vanaf Antwerpen, Zaventem, Charleroi, Luik en Oostende. Deze routes zijn op bepaalde data beschikbaar. Vul jouw vertrek- en aankomstdata in ons zoekvenster in en kijk welke vluchten beschikbaar zijn!

Vluchten vanuit Oostende

Voor de mensen uit West- en Oost-Vlaanderen is Oostende één van de populairste luchthavens. De gemakkelijke bereikbaarheid en de kleinschaligheid zal hier zeker in meespelen. Vanaf oktober 2017 start TUI fly met een (rechtstreekse!) lijndienst tussen Brussels Airport en Sint-Maarten (Nederlandse Antillen). Het is de eerste keer in de geschiedenis dat hier een rechtstreekse vliegverbinding komt tussen de 2 luchthavens. Voor TUI fly wordt Sint-Maarten de achtste verre bestemming, na Cancun, Santo Domingo, Punta Cana, Miami, Orlando-Sanford, Montego Bay en Varadero.

En sinds 28 april 2017 vliegt TUI fly ook vanuit Oostende naar Ibiza - waarmee het aantal bestemmingen vanuit Oostende met TUI fly op 21 komt te staan.

TUI fly Bestemmingen

TUI fly voert lijnvluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in 27 landen, voornamelijk in Europa. Naast het Middellandse Zeegebied en de Canarische Eilanden, vliegt TUI fly ook op het Rode Zeegebied, Kaapverdië, Afrika, Azië, de Verenigde Staten en de Caraïben.

Ook werd sinds kort Ibiza toegevoegd aan het lijstje bestemmingen vanaf Oostende. Het is de eerste van zes nieuwe bestemmingen voor TUI fly.

Populair per luchthaven

Wil je binnenkort op vakantie en vlieg je graag met TUI fly? Boek dan een vlucht naar een van onderstaande populaire TUI fly bestemmingen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets TUI fly

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Tui fly vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Wil je altijd up-to-date blijven van de nieuwste promoties op TUI fly vluchten? Gebruik dan ons flight alert system. Hiermee mis je nooit geen interessante kortingen meer.

Vluchten TUI fly

Van plan om een vliegreis met TUI fly te boeken? Goedkope TUI fly vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare TUI fly vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! TUI fly Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!