Vlieg van Brussel naar Barcelona

Route Brussel - Barcelona

Barcelona ligt op ruim 1.037 kilometer vliegafstand van Brussel (Zaventem). De gemiddelde vliegtijd naar de hoofdstad van Catalonië is zonder overstap 2 uur. Je bent er dus zo!

Lees meer over:

Informatie over Barcelona

Barcelona is de hoofdstad van de Spaanse regio Catalonië en de perfecte combinatie tussen oud en nieuw. Als een van de oudste steden van Europa is er in Barcelona veel geschiedenis te vinden. Met prachtige eeuwenoude architectuur is een wandeling door elke straat een lust voor het oog. Bovendien heeft Barcelona een paar van de oudste kapellen en kerken ter wereld.

In de stad zijn er genoeg bezienswaardigheden te vinden. Met kathedralen en gebouwen die al honderden jaren oud zijn, is er geen andere plek zoals deze. Bekijk de oude en gotische architectuur, park Gaudi of bewonder de Sagrada Familia. Ook heeft Barcelona heel veel leuke restaurantjes, interessante musea en een geweldige omgeving met mooie natuur en stranden, waardoor je je tijdens een bezoek aan deze hippe stad echt niet hoeft te vervelen.

Veel gestelde vragen

  • Zijn er momenteel COVID-19-gerelateerde reisbeperkingen in Barcelona?
    Reisbeperkingen in Spanje in verband met het coronavirus veranderen constant. Bekijk daarom onze reisadvies pagina over Spanje voor de laatste updates.

  • Hoe lang duurt het om te vliegen van Brussel naar Barcelona?
    De gemiddelde vliegtijd van Brussel naar Barcelona is 2 uur.

  • Hoeveel vliegvelden zijn er in Barcelona?
    Er is één internationale luchthaven in Barcelona, en dat is Barcelona Airport (BCN). Alle vluchten naar Barcelona komen dus hier aan.

Alternatieve vluchten

Ontdek meer geweldige bestemmingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice