Ierland: mooie natuur, gezellige mensen en héérlijk eten

Ierland: Ideaal voor citytrips!

Ierland is de perfecte mix van unieke landschappen, open mensen, lekker eten en staat natuurlijk bekend om héél véél cultuur. De grootste steden van het land zijn de perfecte plek om locals te ontmoeten. Ga mee op een stadswandeling of neem de bus en ontdek een verrassende kant van Ierland.

Wist je namelijk dat liefhebbers van musea en muziek goed uit de voeten kunnen in Ierland? De steden zitten vol met fascinerende bezienswaardigheden die je makkelijk te voet kunt ontdekken. Ga op stedentrip naar Dublin, Belfast of Cork en ontdek waarom er wordt gezegd dat Ierland een magische bestemming is...

Ierland ontdekken!

Rondreizen door Ierland

Met een rondreis door Ierland kun je de leukste steden bezoeken en de prachtige natuur beleven. Er zijn genoeg plekken om te bezoeken! Wij hebben alvast een mooie route voor je uitgestippeld.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,90 (1 pers.) - € 24,90 (2 of meer pers.) dossierkosten, en evt. bagagekosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice