Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Kosovo

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Kosovo

Vliegtickets Kosovo

Kosovo is een onafhankelijke staat op het Balkanschiereiland en grenst aan Montenegro, Albanië, Macedonië en Servië. Ondanks het povere imago dat Kosovo heeft opgelopen tijdens de oorlog, valt er hier in elk seizoen wel iets te beleven op het vlak van buitensport. Waarom ga je niet skiën in Bresovitcia of bergsporten beoefenen in de Rugova-vallei? De bekendste natuurlijke trekpleisters zijn de Mirusha watervallen en de vele meren zoals Batlaves in het noorden.

Citytrip Pristina

Als hoofdstad van Kosovo moet je zeker Pristina bezoeken als je in het land bent. Grappig feitje: koffiebars zijn een representatief icoon van Pristina.

Boek je vlucht naar Kosovo!

De goedkoopste vliegtickets naar Kosovo ontdek je op CheapTickets.be. Maak gebruik van onze zoekmachine om alle Kosovo vluchten te vergelijken en onmiddellijk je stoel te reserveren. Kies je bestemming uit onderstaande lijst en voor je het weet ben je vertrokken!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Indrukwekkende natuur in Kosovo

Germia Park is een regionaal park in Pristina met een indrukwekkende oppervlakte van 62km². Hier vind je maar liefst 63 verschillende diersoorten en ongeveer 600 plantensoorten. Het is werkelijk een prachtig wandelgebied. Het recreatief gedeelte omvat ook nog weilanden om te picknicken, speeltuinen voor de kids, sport terreinen en enkele restaurants.

Boek jouw vakantie in Kosovo

Er is geen betere plek om een vakantie in Kosovo te boeken dan CheapTickets.be. Bij ons reserveer je alles tegen super voordelige prijzen. En met alles bedoelen we echt jouw volledige vakantie; vliegtuigtickets naar Kosovo, een hotelkamer, huurwagen en reisverzekering. Boek nu online en bespaar een pak geld!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be