Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Georgië

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vliegtickets Georgië

Vluchten naar Georgië

Een relatief klein land als Georgië (met een oppervlakte van 69.700 km²) heeft toch nog verrassend veel te bieden! Het grenst aan Rusland, Turkije, Armenië en Azerbeidzjan en de hoofdstad is Tbilisi. Georgië is verder heel erg bergachtig met vele bergketens (de hoogste berg is de Sjchara met 5193 meter).

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Georgië? Op CheapTickets.be vind je de beste deals voor vluchten naar dit prachtige land. Je boekt makkelijk en snel je vliegticket naar Georgië via CheapTickets.be.

Citytrip Georgië

Als je op citytrip wil naar Georgië, kunnen wij je wel wat dingen aanraden. Nabij de stad Koetaisi in het westen vindt je het Klooster van Gelati, waar je nog veel muurschilderingen en manuscripten vindt die dateren uit de Middeleeuwen. Dit is trouwens werelderfgoed op de UNESCO lijst.

Ook de grotstad Vardzia is een echte bezienswaardigheid! Deze vind je in het zuiden van Georgië en de buurt van Aspindza op de linkeroever van de rivier Mtkvari. Het klooster werd gebouwd als bescherming tegen de Mongolen en bestond uit meer dan zesduizend appartementen in dertien verdiepingen

Kortom: een vliegticket naar Georgië is zeker de moeite waard!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

CheapTickets.be

Goedkope vliegtickets boeken naar Georgië

Een goedkope vlucht, huurwagen of hotel voor Georgië boek je via CheapTickets.be. De tickets voor de vliegreis reserveer je snel en gemakkelijk via deze website. Wij bieden een overzicht met alle beschikbare aanbiedingen (inclusief low-cost) voor duizenden bestemmingen wereldwijd.

Goedkope vakanties en hotels boeken in Georgië

Op CheapTickets.be vind je niet alleen goedkope vliegtickets maar ook hotels en huurauto's. Het is bovendien mogelijk om direct een reis- en/of een annulatieverzekering af te sluiten. Zo ben je meteen helemaal klaar om op vakantie te vertrekken.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be