Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Gibraltar

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Gibraltar

Vliegtickets Gibraltar

Gibraltar is een relatief kleine stad in het uiterste zuiden van Spanje, aan de Straat van Gibraltar. De stad heeft een heel aangenaam klimaat met gemiddelde temperaturen van 27°C in de zomer en 15°C in de winter.

Zon, zee en strand

Gibraltar is vooral in de zomermaanden een uitstekende bestemming voor een strandvakantie. Op de zandstranden kan je heerlijk luieren en genieten van de zon. Wil je wat meer actie? Ook dat kan, want er zijn talloze wateractiviteiten mogelijk. Vissen, dolfijnen en walvissen spotten, zeilen en duiken zijn hier nog maar enkele voorbeelden van. Eén van de grootste attracties van Gibraltar is het Upper Rock Nature Reserve. In dit natuurreservaat leven wilde apen (Barbary makaken) en meer dan 310 soorten vogels. Je kan er tevens een aantal indrukwekkende grotten bezoeken.

Culturele bezienswaardigheden

Ook voor cultuurliefhebbers is een vlucht naar Gibraltar de moeite waard. Het Gibraltar Museum is een leuke attractie voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis en cultuur van de stad en zijn omgeving. Er zijn ook een aantal interessante historische bouwwerken, zoals oude kerken en een bijvonder kasteel.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 27°C en in januari gemiddeld 15°C.
  • Tijdsverschil: er is geen sprake van een tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Gibraltar-pond.
  • Taal: de officiële taal is het Engels, maar er wordt ook Spaans gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Een voordelige vliegreis naar Gibraltar

Dat je op CheapTickets.be de goedkoopste vliegtickets naar Gibraltar vindt, dat wist je waarschijnlijk al. Maar wist je dat op onze website ook hotelkamers en huurauto’s te vinden zijn? Ook een reis- en annuleringsverzekering kan via CheapTickets afgesloten worden. We hebben dus alles in huis voor een zorgeloze en onvergetelijke vliegreis naar Gibraltar.

Goedkope vliegtickets naar Gibraltar

Om voordelige naar Gibraltar te vliegen, moet je bij CheapTickets zijn. Wij gieten de prijzen van alle maatschappijen in een handig overzicht zodat je makkelijk kan vergelijken. Zo kan je eenvoudig de goedkoopste vlucht naar Gibraltar vinden. Maar dat is nog niet alles. Via onze website kan je meteen een ticket naar Gibraltar boeken. Onze ticketshop is altijd open!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be