Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Ierland

Cork

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar een echte havenstad

Vliegtickets Cork

Cork is de op één na grootste stad van Ierland en ligt in het zuiden van het land. Naast de stad zelf, is het ook vooral de prachtige omgeving die deze streek zeer geliefd maakt bij toeristen.

Bezienswaardigheden

Het sfeervolle Cork heeft tal van prachtige, historische gebouwen. Denk maar aan St. Finbarr’s Cathedral, genoemd naar de beschermheilige van de stad. Ook de St. Ann’s Shandron uit de 18e eeuw is een bezoek waard en in het Butter Museum leer je meer over de boterproductie in de streek.

In het centrum van Cork vind je sfeervolle winkelstraatjes met tal van shops, maar ook vele gezellige restaurants waar je zeker de lokale delicatessen zoals Drisheen (bloedworst) eens moet proeven. Natuurlijk is er ook een overvloed aan pubs, waar vaak live muziek wordt gespeeld.

De omgeving van Cork

Heel wat toeristen boeken een vlucht naar Cork voor de prachtige natuur, met groene weiden, heuvels, rivieren, valleien en een uitzonderlijk mooie kustlijn. Daarnaast zijn er ook tal van historische bezienswaardigheden. Zo zijn er vele kastelen, waarvan het bekendste waarschijnlijk Blarney Castle is, een middeleeuws kasteel uit 1446.

Vliegen naar Cork

Neem vandaag nog een kijkje op CheapTickets.be voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Cork en andere bestemmingen in Ierland en de rest van de wereld. Bij ons kan je de tarieven van de verschillende maatschappijen gemakkelijk vergelijken. Zo betaal je nooit meer te veel. Heb je een interessante vlucht naar Cork gevonden? Boek dan meteen je tickets online. Onze ticketshop is immers 24 uur per dag open.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: een gematigd zeeklimaat met een gemiddelde temperatuur tussen de 2°C en 9°C in januari en in juli tussen de 12°C en 20°C
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro.
  • Taal: de officiële taal is het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vlucht naar Ierland!

Vergelijk de vliegtickets van de verschillende maatschappijen en kies voor de voordeligste tarieven op CheapTickets.be. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor het afsluiten van een reis- of annuleringsverzekering en voor het boeken van een huurauto of hotelovernachting. Het was nog nooit zo eenvoudig om een vliegreis naar Cork te boeken!

Naar Cork vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Goedkope vliegtickets naar Cork

Voor een vlucht naar Cork in Ierland tegen een interessante prijs kan je steeds terecht bij CheapTickets.be! Hier krijg je namelijk supersnel een overzicht van de interessantste vliegtuigtickets aangeboden door de verschillende maatschappijen. Je hoeft ze enkel nog naast elkaar te leggen en te kiezen.

Vlieg goedkoop naar Cork of een andere stad in Europa en blijf op de hoogte van de meest recente promoties via ons flight alert system. Ontdek hoe simpel het is om goedkope vliegtuigtickets te bestellen via CheapTickets.be en betaal nooit meer te veel!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be