Vluchten Parijs – Abidjan

Vluchten Parijs – Abidjan

Wil je weten hoeveel Parijs – Abidjan vluchten er zijn tijdens een bepaalde periode? Probeer dan onze zoekmachine. Indien je een passende vlucht ziet, kan je onmiddellijk tickets boeken. Was alles maar zo eenvoudig als een vlucht van Parijs naar Abidjan reserveren op CheapTickets.be!

Ontdek Abidjan!

Abidjan is de grootste en belangrijkste stad van Ivoorkust. Het is een plek van grote contrasten: tussen arm en rijk, maar ook tussen oud en modern. Op de toeristische plekken vind je wolkenkrabbers, hotels, casino’s en gezellige cafés en restaurants. Maar de stad telt ook verschillende sloppenwijken. Bezoek het National Museum om alles te weten te komen over de geschiedenis van Abidjan. In het hart van de stad kan je prachtige kerken en kathedralen bezichtigen.

Airlines vanaf Parijs

Vanuit Parijs kan je vertrekken vanaf Charles de Gaulle of Orly. Vanaf Parijs kun je onder andere vliegen met Brussels Airlines, Air France, Air Canada, Lufthansa, Vueling, Turkish Airlines, British Airways, KLM, Emirates, Thai Airways en Etihad Airways. Deze airlines vliegen vanaf Parijs naar zowel zonbestemmingen als verre bestemmingen en fijne steden voor een citytrip.

Boek je goedkope vlucht!

Goedkope vluchten van Parijs naar Abidjan reserveer je makkelijk via CheapTickets.be. Maar daar stopt het niet. Hotelkamers, huurauto’s, reisverzekeringen, compleet verzorgde vakanties, … we hebben het allemaal. Ontdek ons aanbod en profiteer van onze aanbiedingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice