Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Ivoorkust

Abidjan

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Abidjan

Vliegtickets Abidjan

Abidjan is de grootste en belangrijkste stad van Ivoorkust. Tot 1983 was het de hoofdstad van het land. De stad heeft een grote haven en er is heel wat te beleven. Jaarlijks vinden er hier een heleboel festivals en andere evenementen plaats. Ook de natuur rond Abidjan is een echte aanrader.

Een stad van contrasten

Abidjan is een plek van grote contrasten: tussen arm en rijk, maar ook tussen oud en modern. Op de toeristische plekken vind je wolkenkrabbers, hotels, casino’s en gezellige cafés en restaurants. Maar de stad telt ook verschillende sloppenwijken. Bezoek het National Museum om alles te weten te komen over de geschiedenis van Abidjan. In het hart van de stad kan je prachtige kerken en kathedralen bezichtigen.

Maar ook de omgeving van Abidjan is een aanrader. Zo is er de Forest of Banco, een enorm natuurreservaat waar je uitgebreid kennis kan maken met de Afrikaanse flora en fauna.

Markten in Abidjan

Abidjan heeft ook tal van drukbezochte, kleurrijke markten. De bekendste zijn de Adjamé Market en de Abobo Market. Hier kan je terecht voor verse groenten, fruit, vis, palmolie, medicinale kruiden en cosmetica. Daarnaast vinden in de stad ook enkele grote muziek- en dansevenementen plaats. Het woord ‘verveling’ zal je tijdens een vliegreis naar Abidjan dus niet in de mond nemen.

Vliegen naar Abidjan

Zoek je nog goedkope vliegtickets naar Abidjan? Voor de voordeligste vliegtuigtickets moet je bij CheapTickets.be zijn! Via onze zoekmachine kan je namelijk de vliegtickets van de verschillende aanbieders op een eenvoudige manier met elkaar vergelijken.

Duid je bestemming aan in het zoekvenster en je krijgt meteen een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets. Eens je een passende vlucht naar Abidjan gevonden hebt, kan je meteen een plaatsje reserveren. Probeer het vandaag nog en betaal nooit meer te veel voor een reis naar jouw droombestemming!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 25°C. Tijdens de winter is het er gemiddeld 27°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de CFA-franc.
  • Taal: de officiële taal is het Frans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope tickets naar Abidjan

Voor betaalbare vliegtuigtickets naar Abidjan in Ivoorkust hoef je echt niet verder te zoeken! Op CheapTickets.be zijn de beste prijzen voor tickets naar om het even welke bestemming ter wereld te vinden. Bovenop een vlucht naar Abidjan kan je ook een hotelkamer of huurwagen vastleggen. Zelfs voor een reis- of annuleringsverzekering kan je bij ons terecht. Neem vandaag nog een kijkje en ontdek ons ruime aanbod!

Naar Abidjan vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Abidjan

Droom je al even van een buitenlandse vliegreis naar Abidjan in Ivoorkust? Bij CheapTickets.be ben je op de juiste plek voor goedkope vliegtickets naar talrijke locaties op het Afrikaanse continent. Op onze site vind je de tarieven van de verschillende luchtvaartmaatschappijen allemaal op één centrale pagina. De goedkoopste tickets naar Abidjan haal je er zo uit.

Blijf geïnformeerd over de meest actuele promoties op vluchten naar Abidjan en andere bestemmingen over de hele wereld via ons praktische flight alert system. Met dit systeem geniet je altijd van de scherpste prijzen voor al jouw vliegtickets. Goedkoop vliegen naar Abidjan was nog nooit zo gemakkelijk!

Other flights Ivoorkust

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be