Vlieg van Brussel naar Toronto

Route Brussel - Toronto

Toronto ligt op ruim 6.021 kilometer vliegafstand van Brussel (Zaventem). De gemiddelde vliegtijd naar deze mooie stad in Canada is zonder overstap ongeveer 12 uur.

Lees meer over:

Informatie over Toronto

Toronto is de dichtstbevolkte stad van Canada en de provinciale hoofdstad van Ontario. Toronto is ook een van de meest multiculturele en progressieve steden ter wereld: er worden hier meer dan 140 talen gesproken en meer dan de helft van de inwoners van Toronto is buiten Canada geboren. Torontonians staan bekend om hun vriendelijke, easy-going aard, wat betekent dat het gemakkelijk is om in Toronto nieuwe vrienden te maken.

Toronto is een leuke stad, met veel uitstekende restaurants en theaters, opera, kunstgalerijen en musea, waardoor het ook een cultureel centrum is. Door de multi-etnische bevolking, is er in Toronto een gevarieerde eetcultuur, met chef-koks die leven volgens de mantra 'vers is het best' en zich daardoor richten op lokale producten.

Veel gestelde vragen

  • Zijn er momenteel COVID-19-gerelateerde reisbeperkingen in Toronto?
    Reisbeperkingen in Canada in verband met het coronavirus veranderen constant. Bekijk daarom onze reisadvies pagina over Canada voor de laatste updates.

  • Hoe lang duurt het om te vliegen van Brussel naar Toronto?
    De gemiddelde vliegtijd van Brussel naar Toronto is 11 uur en 5 minuten.

  • Hoeveel vliegvelden zijn er in Toronto?
    Er is één luchthaven in Toronto, en dat is Toronto Pearson International Airport (YYZ). Alle vluchten naar Toronto komen dus hier aan.

Alternatieve vluchten

Ontdek meer geweldige bestemmingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice