Vluchten Brussel – Milaan

Vluchten Brussel – Milaan

Zou je graag een bezoek brengen aan de Italiaanse stad Milaan? Dan raden wij aan om eerst op onze website te kijken. Hier vind je een duidelijk overzicht van alle vluchten van Brussel naar Milaan, inclusief de prijs, klantenwaardering, vluchtduur, enz. Zo heb je alle info bij de hand om de beste vlucht te selecteren.

Milaan = mode

Milaan staat bekend als de modehoofdstad van Italië. Er zijn dan ook honderden shops en boetieks te ontdekken. Fashionista’s komen hier dus zeker aan hun trekken. Maar Milaan heeft veel meer te bieden, zoals de imposante Duomo en de Santa Maria della Grazie, waar je ‘Het Laatste Avondmaal’ van Leonardo da Vinci kan bewonderen.

Luchthaven(s) Milaan

Milaan heeft drie luchthavens: Milan Bergamo, Milan Linate en Milan Malpensa. Malpensa Airport, ook wel Aeroporto di Milano Malpensa genoemd, is de grootste luchthaven van Noord-Italië. Ze ligt op de grens van Lombardije en Piëmont, op 40 km van Milaan. Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die dit vliegveld in hun netwerk hebben opgenomen.

Airlines vanaf Brussel

Vanaf Brussel kun je onder andere vliegen met Brussels Airlines, Ryanair, Lufthansa, Vueling, TUI Fly, Turkish Airlines, British Airways, KLM, Easyjet, Transavia, Emirates en Etihad Airways. Deze airlines vliegen vanaf Brussel naar zowel zonbestemmingen als verre bestemmingen en fijne steden voor een citytrip. Milaan is dus goed bereikbaar vanaf Brussel.

Wanneer moet ik naar Milaan vliegen?

Vanaf Brussel vliegen er zowel dag- als avondvluchten naar Milaan. Het is er 1 uur vroeger vergeleken met België. Wil je dus geen minuut van Milaan missen? Vlieg dan ’s ochtends, zodat je na een kopje koffie meteen de stad in kunt duiken. Liever een vakantiedag minder opnemen of andere verplichtingen? Kies dan voor een avondvlucht. Kun je je daarna meteen in het bruisende nachtleven storten!

Boek je voordelige vliegticket en meer!

Tijdens het boekingsproces zal je merken dat wij niet alleen Brussel – Milaan vluchten aanbieden. Wij hebben namelijk ook hotelkamers, huurwagens en reisverzekeringen die je online kan reserveren. En met vragen over ons aanbod kan je steeds bij onze klantendienst terecht. De contactgegevens zijn bovenaan te vinden.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,90 (1 pers.) - € 24,90 (2 of meer pers.) dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice