Vlieg van Brussel naar Madrid

Route Brussel - Madrid

Madrid ligt op ruim 1.316 kilometer vliegafstand van Brussel (Zaventem). De gemiddelde vliegtijd naar deze hoofdstad van Spanje is zonder overstap ongeveer 2 uur. Je bent er dus zo!

Lees meer over:

Informatie over Madrid

Madrid, de hoofdstad van Spanje, heeft een kleurrijke geschiedenis en een rijke en levendige cultuur. Sinds 1561 is de stad de politieke basis van het land en de thuishaven van de monarchie van Spanje. In Madrid zijn veel invloeden van de Moren te vinden, die in 800 tot 1400 de baas in de stad waren. Door de vele geschiedenis is Madrid de perfecte stad voor een stedentrip.

Madrid is beroemd om haar musea en historische monumenten, bijvoorbeeld het Koninklijk Paleis en het Prado Museum. Ook heeft Madrid een zeer uitgebreid nachtleven. Nergens in Europa is het nachtleven doordeweeks zo levendig als hier. Tevens kun je in Madrid fantastisch winkelen en heeft Madrid een heel eigen culinaire cultuur. Op dit gebied onderscheidt Madrid zich als stad van de rest van Spanje en is daarom zeker een bezoekje waard is.

Veel gestelde vragen

  • Zijn er momenteel COVID-19-gerelateerde reisbeperkingen in Madrid?
    Reisbeperkingen in Spanje in verband met het coronavirus veranderen constant. Bekijk daarom onze reisadvies pagina over Spanje voor de laatste updates.

  • Hoe lang duurt het om te vliegen van Brussel naar Madrid?
    De gemiddelde vliegtijd van Brussel naar Madrid is 2 uur en 25 minuten.

  • Hoeveel vliegvelden zijn er in Madrid?
    Er is één internationale luchthaven in Madrid, en dat is Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD). Alle vluchten naar Madrid komen dus hier aan.

Alternatieve vluchten

Ontdek meer geweldige bestemmingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice