Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vlieg van Brussel naar

Lissabon

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg van Brussel naar Lissabon

Brussel Lissabon

Route Brussel - Lissabon

Lissabon ligt op zo’n 1.718 kilometer vliegafstand van Brussel (Zaventem). De vliegtijd naar deze hoofdstad is zonder overstap slechts zo’n 3 uur. Je bent er dus zo!

Lees meer over:

Informatie over Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en het financiële en culturele centrum van het land. Reizigers die een vliegticket boeken naar Lissabon belanden in een traditionele stad met prachtige gebouwen uit de 18e eeuw, heerlijk eten en drinken en veel gezellige plekken.

Als je voor een stedentrip naar Lissabon gaat kun je de befaamde toren van Belem bezoeken. Deze toren wered gebouwd om de vroegere Portugese ontdekkingen van land te vieren. De Portugese hoofdstad werd verschillende malen door brand en aardbevingen in grote delen verwoest. Zo zijn er vrij weinig historische gebouwen in de vorm van kerken, kloosters en torens bewaard gebleven. Opvallend zijn echter wel de smalle straatjes en de tegelgevels in de oude stad. Bovendien zijn er in Lissabon enkele musea die je kan bezoeken tijdens jouw stedentrip.

Vlieg naar

Lissabon

Veel gestelde vragen

  • Hoe lang duurt het om te vliegen van Brussel naar Lissabon?
    De gemiddelde vliegtijd van Brussel naar Lissabon is 2 uur en 45 minuten.
  • Hoeveel vliegvelden zijn er in Lissabon?
    Er is één internationale luchthaven in Lissabon, en dat is Lisboa Airport (LIS). Alle vluchten naar Lissabon komen dus hier aan.

Alternatieve vluchten

Ontdek meer geweldige bestemmingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets Brussel Lissabon

Zoek je goedkope vliegtickets Brussel - Lissabon (BRU - LIS)? CheapTickets.be verzamelt voor jou alle vliegtickets naar Lissabon en vergelijkt deze in één duidelijk overzicht. Zo wordt een vliegticket boeken wel heel makkelijk. Je geeft gewoon aan op welke datum je op vakantie wilt en CheapTickets.be vergelijkt online de vliegtickets van alle airlines. Selecteer het ticket naar jouw keuze (bijvoorbeeld de vlucht met de kortste reistijd, de beste airline, de minste overstappen of gewoon het goedkoopste vliegticket).

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be