Vlieg van Brussel naar Kopenhagen

Route Brussel – Kopenhagen

Kopenhagen ligt op ruim 765 kilometer vliegafstand van Brussel (Zaventem). De gemiddelde vliegtijd naar deze hoofdstad bedraagt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Je bent er dus zo!

Lees meer over:

Informatie over Kopenhagen

Terwijl het grootste deel van Denemarken vrij provinciaal is, is de hoofdstad, Kopenhagen, een prachtige en drukke stad om te bezoeken. Kopenhagen is het middelpunt van het Deense politieke, culturele en commerciële leven en de belangrijkste trekpleister van Denemarken voor toeristen. Er komen per dag veel toeristen aan in Kopenhagen die deze mooie stad willen ontdekken.

In Kopenhagen kun je tijdens een stedentrip heel veel beleven. Het centrum van de hoofdstad is zeer compact en alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar. Alleen naar de haven moet je even een stukje verder doorlopen. Struin langs de oude huizen, drink een koffietje in een van de hippe koffiebarren of maak een rondvaart door de kanalen van de stad. Wanneer vertrek jij richting deze stad?

Veel gestelde vragen

  • Zijn er momenteel COVID-19-gerelateerde reisbeperkingen in Kopenhagen?
    Reisbeperkingen in Denemarken in verband met het coronavirus veranderen constant. Bekijk daarom onze reisadvies pagina voor de laatste updates of check de reisadviespagina van de Belgische overheid.

  • Hoe lang duurt het om te vliegen van Brussel naar Kopenhagen?
    De gemiddelde vliegtijd van Brussel naar Kopenhagen is 1 uur en 30 minuten.

  • Hoeveel vliegvelden zijn er in Kopenhagen?
    Er is één internationale luchthaven in Kopenhagen, en dat is Københavns Lufthavne Kastrup (CPH). Alle vluchten naar Kopenhagen komen dus hier aan.

Alternatieve vluchten

Ontdek meer geweldige bestemmingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice