Vlieg van Brussel naar Hanoi

Route Brussel - Hanoi

Hanoi ligt op ruim 8.972 kilometer vliegafstand van Brussel (Zaventem). De gemiddelde vliegtijd naar deze hoofdstad in Vietnam is zonder overstap ongeveer 18 uur.

Lees meer over:

Informatie over Hanoi

Hanoi is de hoofdstad van Vietnam. Het is een stad met veelzijdige architectuur, een groot aanbod aan musea en vele overnachtingsmogelijkheden. Een bijzondere vakantiebestemming voor iedereen. Er zijn fascinerende tempels, mooie parken en grote vijvers. Daarnaast zijn er ook veel koloniale gebouwen en monumenten waar de vroegere Franse invloeden nog duidelijk zichtbaar zijn.

Ontdek vooral het Ho Chi Minh Mausoleum! Ho Chi Minh was de president van Vietnam. Zijn lichaam werd gebalsemd en in dit mausoleum geplaatst. Andere interessante highlight: de oude wijk van Hanoi! De oude wijk van Hanoi is het levendigste deel van de stad. Hier vind je de meeste cafés, bars, restaurants en winkels.

Veel gestelde vragen

  • Hoe lang duurt het om te vliegen van Brussel naar Hanoi?
    De gemiddelde vliegtijd van Brussel naar Hanoi is 18 uur en 10 minuten.

  • Hoeveel vliegvelden zijn er in Hanoi?
    Er is één luchthaven in Hanoi, en dat is Nội Bài International Airport (HAN). Alle vluchten naar Hanoi komen dus hier aan.

Alternatieve vluchten

Ontdek meer geweldige bestemmingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice